Ahojte dnes sme boli smalym u urologa.. nemali sme na vybe ra ..stahoval malemu predkozku :/ . Straasne plakal hrozne ho to boli ked sme ho pomacali v kamilkach (ako nam tam radila sestricka) Plakal este viac a vyslo mu z pipika aj trochu krvi mylsite ze je to normalne , mate skusenostiu ? :/ .. Tiez vam synkovia tak strasne plakali ? S manzelom sme z toho na prasky velmi nam ho je luto :/ ..Dakuem za rady
@slamka555 Ahoj. Nám to robila detská doktorka a tiež mu išla krv z pipíka a bál sa vôbec cikať. Ale nakoniec sa vycikal a na druhý deň vôbec nevedel čo sa robilo. Aj mne ho bolo ľúto, ale to prejde. Len to treba potom udržiavať a najlepšie po každom kúpeli sťahovať, alebo trošku detským olejčekom natrieť, aby to šlo lepšie.
Teraz keď je väčší, tak si nechce do toho kecať, a máme s tým problém, ale jeden deň štipká a druhý je všetko v poriadku. Prajem pevné nervy.😉
Ja som s tym pri synovi nesuhlasila aj napriek tomu ze nas doki posielala, upravilo sa to same teraz ma 8 rokov. Ex hovoril ze si to v pubertackych casoch tiez nejak roztiahol sam 😂
Nebudem tyrat dieta, som rada ze som to odmietla vtedy
@janci05 myslis tym ze nadruhy den uz ho to nebolelo alebo hoto tak bolelo ze nevedel co sa robi 🙂 ..? .. a kazali ti tiez po tom kazdodennom pretahovani tu predkozecku vytiahnut ? Nam ano ze ak by to nesli tak mame letit na uroligiu fuuha tak aj toho sa bojim :( .. dakujem za povzbudenie 🙂
Nám keď to doktorka stiahla, tak si trošku zaplakal a išli šme domov. No po ceste sa mu chcelo cikať, a vtedy ho to štípalo. A keď sa mu potom chcelo doma po pár hodinách cikať, tak sa strašne bál, že ho to bude bolieť. No nakoniec som ho akosi ukecala s nervami a v pohode sa vycikal a na druhý deň si na to ani nespomenul. Od vtedy som sa snažila aspoň každý druhý deň sťahovať.
@slamka555 zajtra uz bude lepsie. Skuste aj cipok od bolesti. Syn sa vzdy ukludnil ked som mu dala cistu plienku aj ked v tej pred tym mal len par kvapiek, ale aj to ho asi drazdilo. Ale on to mal len trosku prirastene, ani krv mu nesla. Musite uz nejako preckat, pozajtra uz by mohlo byt dobre
@slamka555 ja som cudny zivocich ked mi povedia ze musim tak hned nemusim. Mam pravo hladat ine riesenia a moznosti. Presne pre toto neznasam lekarov, stale si melu len to svoje dookola nalinajkovane este zo studijnych cias a inym sposobom nedaju priestor. Vsak co oni su maly zabudnu na bolest. Ale trauma v nejakej podobe ostane. Toto nasilne stahovanie nieje normalne. To by mala byt posledna moznost ked uz nic ine nezaberie
Ahojte už od narodenia sa chlapčekom sťahuje predkožka sama tomu neuverím ale mám skúsenosť 2 x
Ale zakladatelka ano
Ameriku som neobjavila žila som tam skoro 7 rokov a pediatrička mi to odporučila prišla som na Slovensko druhý synček a pediatrička mi odporučila to isté ešte nieco evittam?
Je to horšie sťahovat nenásilne od bábatka ako to čo tu teraz čítam krv atď? Hróza
Ako vieš že s tým problém nikde nemajú? Mám 3 bratov 2 synov a manžela ktorý bol neskutočne rád že to robim aby nemuseli naše deti trpieť ako on . A brat bol kvóli tomu zanedbaniu na operácii ako 20 ročný nič príjemné to nebolo .
Nemyslím od narodenia do roka by sa mala stiahnuť úplne .A pochopila som neboj a neprispievam často nejak neviem to označovanie
@majocka35 to, ze nejde predkozka pretiahnut, nie je vobec problem - iba 10% chlapcov v 1 roku to ide pretiahnut a 5-10% v dospelosti to nejde pretiahnut (bez zasahov) a ma to svoje opodstatnenie, penis ma byt "pripraveny" az v puberte ci na zaciatku dospelosti.....a tu sa kvoli 5-10% dospelych chlapov muci 100% chlapcekov😓😓😓
Nevuem mojich synov to nikdy nebolelo treba to robiť s citom a fakt dávať pozor.
@majocka35 vobec nechapem, preco mam synovi vliezt do intimnej sfery a natahovat mu pipika, ked priroda (a on) to na 90% poriesi do 18tky- naco je dobre, aby sa mu dal pretiahnut v 1 roku? Ak to ide samo bez seba, tak ok, ale aby som nasilne cvicila, natahovala a pretahovala, macala a mastila, lebo pediater a tabulky na slovensku chcu-
tak to urcite nie.....a bez mojho suhlasu sa mu nikto intimnych partii ani nedotkne....
Kazdý robí ako uzná za vhodné nijaké máčanie mastenie a neviem čo normálne pri kúpaní otázka niekoĺkých sekúnd ako som už písala vyssie u nás v rodine bol s tým problém a nehovorím len o slovenských tabuĺkách roky som žila preč
A kolko ma synce rokov? Lebo moj mal 1. Rok ked sme boli na odporucanie nasej detskej doktory u urologa (mal tak zuzenu predkozku ze mal nabeh na operaciu) trosku mu ju potialoh ale len tolko aby mohol bez problemou cikat a povedal ze viac stahovat nebude a dal nam masticku triamcinolom (alebo tak nejako sa to vol)🙂 a krasne to islo aj samo bez nasilneho stahovania... a od vtedy ked chodime na kontroly tak ho doktor pochvali ze no jak super ze mu to ide stahovat( aj ked to nejde este uplne dole)