Malá už kašle 3t (našťastie už sa jej to o dosť zlepšilo), ale teraz začal i malý (7m) a aj ja. Doktorka najprv len odporúčala sirupy a spreje a pak jej dala ATB. No ale stery ani iné vyšetrenie ako kuk do hrdla nerobila (ešte popočúvala, ale malá ziapala, tak asi houby počula). Tak keď už aj malý začal kašlať, šla som ráno k sestričke nech obom urobí stery (podotýkam, že doktorka o tom nevedela) a teraz mám ísť na vyšetrenie s malým). Ale sestrička urobila ster len z hrdla. Bude to stačiť? už sa teším na hubovú polievku od doktorky, že ako som si to mohla sama zmyslieť...
Velmi ma zaujima ako to u teba dopadne, mame nieco velmi podobne... 3,5 rocna nam kasle vyse 2 t, maly 7 ,mes, skoro dva, cakam od minulej stredy na vysledky zo steru hrdla azatial nic dalsie....
tak malej sa nakoniec ani krv nepodarila zobrať... len malému..
moja krv bola cista.. maleho budeme vediet zajtra; ale ked ja som mala krv v poriadku-tak asi aj maly. Ale Dorka sa stale zvykne rozkaslat. Je to siceasi 4_5x za den-ale predsa..
dajte si nabrať krv na vyšetrenia ,či nemáte náhohodu plúcne chlamýdie alebo mykoplazmy...my sme to prekonali min.rok v zime všetci traja( jeden začal a už to išlo, pravdepodobne to dcera priniesla zo školky abo ja z práce). ster z hrdla nemá význam( len pri opak. angínach)...všetci sme museli prejst ATB naraz, lebo by sme si to navzájom len prenášali, prenáša sa to ako chrípka...stačí jedno kýchnutie ked ste spolu a je to...