Prvykrat v zivote ide užívať syn kvapky Staloral na roztoce a nemam sajnu ako ich mame užívať počas telefonickom rozhovore so sestrickou som aj tak nepochopila lebo mlela ako mlyncek na maku keďže robi v ambulancii tak aj skusenosti ma ale vysvetlovat sa jej nechcelo a nechcem jej volat druhykrat lebo si pomysli na mna ze co som za neschopna mama prilozim aj papier na ktorom uviedla sestricka ale na par veci nerozumiem.
No ja som z toho pochopila, ze prvych 5 dni modru flasku a potom 6-9 den fialovu a tie bodky podla mna znamenaju pocet kvapiek, aj ked 4 kvapky z fialovej na 9. den sa mi zda dost, lebo napr. ja beriem 2 kvapky denne..A mas tam napisane "potom 3x tyzdenne", to znamena, ze 3-krat do tyzdna, nie 3 tyzdne, takze ich ma brat 3-krat do tyzdna, ale nie je mi jasne, kolko kvapiek, ci tie 4, ako je uvedene pri 9. dni..Kazdopadne modra flasticka sa uziva iba na zaciatku a potom uz len fialova, v dalsich krabickach uz tu modru ani nebudete mat a treba vzdy dat pozor, aby ste vcas objednali dalsie balenie, kedze dodanie trva okolo 5 tyzdnov..No ja by som tam aj tak zavolala a este raz sa spytala..
Môj syn užíva jeden strek z fialovej každý deň (neviem presne koľko kvapiek obsahuje jeden strek), treba volať keď niečo Nie je jasne
Presne ako piše ciusinka, potom je to udržiavacia dávka tri krat týždenne 4streky, my to berieme pár mesiacov a vidieť účinok, normalne mi mala prespala u babky, ci predtým nehrozilo (perie, koberce, záclony = drhlo ju)
Inac ten ucinok je diskutabilny kamoska brala 5 rokov a super kym brala akonahle ukoncila.liecbu po 5 rokoch alergia sa v plnej miere objavila zas. Ja som tiez brala staloral a nemam pocit ze by nejako akokolvek pomohlo uz som aj prestala brat a nic sa nestalo ani zhorsenie nic. Vyskusaj
ahojte aký je doplatok pacienta na staloral? dočítala som sa že 10€ ale mne sa to nezdá🤔🤔 keď som ho brala pred par rokmi ja,platila som viac...dik za info🙂
Je to cca 10€
užívam starolar, síce na pele, ale princíp bude, myslím, rovnaký. takže modrá fľaštička je štartovacia: 1. deň treba dať 1 strek pod jazyk (aspoň ja tak mám), 2. deň dva streky...a v 5. deň päť strekov. na 6. deň už z fialovej fľaštičky - 1 strek, 7. deň dva streky, 8. deň 3 streky a 9. deň 4 streky. potom už si treba určiť pravidelne 3 konkrétne dni v týždni (napr. každý utorok, štvrtok a sobota) a vtedy dávať pod jazyk vždy z fialových fľaštičiek 4 streky. Mne to odporúčali nalačno, najlepšie hneď po prebudení, 2 minuty držať pod jazykom - vtedy neprehĺtať.
A keď otvoríte predposlednú fľaštičku, ísť po predpis, pretože výroba a dodanie trvá od 4 do cca 6 týždňov.
Takto som to mávala ja, len ako píšem, nie na roztoce ale na pele.
Ako je to v pripade ked ma dieta horucku alebo je chore..tusim vravela ze vynechat..len neviem ci potom zacat uz len fialovou..dik
ahojte, chcen sa opytat na vas nazor, syn ma 4 roky a tiez dostal Staloral na roztoce.Alergologicka vravela,ze mam postupovat podla pribsloveho letacika.Prve,ci ma zarazilo,ze by sa nemal davat detom mladsim ako 5 rokov.
Este ma zaujima, ze aj to uzivaju vase deti, ci ste pokracovalu liecbou kazdy den,alebo 3x tyzdenne?
A posledba vec, ci a kedy mali vedl ucinky, ma to 3ti den a uz sa mi zda,ze ma zahuhnany nos,nema sople,len akoby pripuchnutu sliznicu
Nejaké nové skúsenosti s tou vakcínou? Syn ju dostal...vybral prvých 9 dní každú dávku, potom dostal jačmeň na očko a ochorel/nosohltan.este je zahlieneny, tak sa bojim pokračovať, aby som ho s tým nedorazila a choroba sa mu nevrátila..
moj syn berie tieo kvapky pod jazyk u 2 roky a nemal nikdy ziadne problemy
Ako ho presne striekate? Davate male kvapocky alebo naplno stlacite pumpu?
@livia341 ahoj, vidim, že ste s liečbou zacali uz davnejsie. Ako hodnotis tu liečbu, pomohlo mu to, byva menej chorý? Alergologicka mi spomínala,ze planuje tuto liečbu, tiez je alergický na roztoce. Ale mam z toho aj obavu, ci nebude mat nejake závažnejšie vedlajsie účinky. Bolo vsetko v poriadku? Velmi pekne ďakujem za odpoveď 🙂
Davkovanie denne kazdy druhy den jednu, dve kvapky dakdo mal?
Ahojte dievčatá, idem si k vám po radu. Moja dcéra tiež berie Staloral už tretí rok s prestávkami. Aplikujeme jej ty o pod jazyk, po nejakom 3 - 4 podaní ju začne pod jazykom stípať, až sa jej urobili pupačiky.
Máte niektorá s tým skúsenosť? Neviem či mám zavolať doktorke, neviem čo mám robiť.
Ak tomu dobre rozumiem,ze mame prvych 5 dni uzivat modru flasu a od 6-9den uzivat fialovu a potom co na 10den? A napisala potom.3 tyzdne fialová to je kedy potom? Neznášam ked volaco mame uzivat a neviem to pochopit, aby som daco nepokazila a neotravila dieta. Tak poprosim co mate skusenosti ako sa ma uzivat. A pomohlo vasim detičkam?Lebo ak nie tak mana porazi lebo je to dost drahy špás a cez telefon uviedla ze to budeme uzivat 3-5rokov. Tak sbankotrujeme aj ľutujem že som sa stazovala dr.,ze byva vzdy chory ked som nevedela do coho ideme.