Stále unavená skoro dvojročná dcérka

moninka666
17. feb 2018

ahojte maminy
neviem ci tu uz bola taky problem ale chcem sa s vami poradit..mam skoro dvojrocnu dcerku vsetko je ok trocha menej papa ale to od narodenia ale posledne mesiace sa mi zda byt stale akasi unavena ospala..nema dako ani zaujem hrat sa s hrackamy ak tak chvilku potom si vezme cumlik a len tak lezi na zemy..dost casto zyva spinka dobre aj poobede aj vecer..par krat sa stalo ze mi aj povedala ked sme boli vonka ze nevladze bezkat..neviem ci je to len obdobie co prejde alebo je to daco vaznejsie lebo chvilu mam pocit ze je ok a potom zase je taka..mate stym daktora skusenoati???dakujem za rady

alobalka
17. feb 2018

Únava sa prejavuje o.i nedostatkom železa, môžu jej chýbať aj vitamíny a minerály. To závisí aké mlieko a koľko pije, či má pestrú stravu. Samozrejme môže to byť aj niečo vážnejšie a preto by som sa poradila s vašou dr. Z krvi veľa bude vedieť. Spava dobre a v nejakom pravidelnom režime? Nebýva často chorá?

nikenzi
17. feb 2018

Ist za dr. Urobi jej krvny obraz ale asi chyba zelezo. Dvojrocne deti su nezastavitelne, maju mnozstvo energie. Moj syn bude mat tri a denne na prechadzke prejdeme 3-4km. a doma tiez neobsedi ani chvilku na mieste.

moninka666
autor
17. feb 2018

@alobalka mlieko mame bebu 3spinka dobre aj v pravidelnom rezime a chora sem tam nadcha ked bola mensia asi tak do roka byvala casto chora teraz klop klop nic vazne..

moninka666
autor
17. feb 2018

@nikenzi veru v pondelkom asi zajdeme zelezo uz brala ked mala pol roka vtedy ju zapekalo uvidime snad to bude len to a nic vaznejsie

mimik79
17. feb 2018

Mne to tiez pride na nedostatok železa

puskaruka
17. feb 2018

To bude chudokrvnosť, pridajte do stravy viac teľacieho mäsa, šunky, pomaranče...z predpísaného železa sa deťom kazia zuby čo sa prejaví v puberte, tak radšej obohatiť stravu

juliet86
17. feb 2018

Nechala by som jej spravit komplet krv aby sa vylucilo ze nejde o nic vazne. Mozno rastovy spurt napr. Ale dietatko co je vyspate a nehra sa nie je aktiv e je zvlastne

sense
17. feb 2018

Moze mat malo zeleza,malo vit. D, problem so stitnou zlazou, ...pricin moze byt velmi vela

reni1512
17. feb 2018

Ja by som to urcite riesila ..podrobny krvny obraz.. krvinky ako su na tom.Nie je to sranda

3009
17. feb 2018

Toto nevyzerá dobre, lebo také dieťa má mať v "zadku vrtuľu" ak nie je choré. Naša trojročná sa ani nezastaví.

kvetinka317
17. feb 2018

Chod k lekárovi,nas maly mal s tým problem...chýbalo mu železo...nevládal ,ani nejedol...doplnila som mu stravu a doktorka nám dala lieky a teraz uz je všetko v poriadku

julma
17. feb 2018

aj moja dcera mala taky problem a bola to anemia, treba zelezo

veronika0122
17. feb 2018

Mala som podobny problem sym bude mat tri rocky a stale chcel spinkat, nechcel chodit von.... isla som k doktorke nech mu vezme krv. Vysledok : malo zeleza, vitaminu d a vela krvnych dosticiek. Pojdeme na hematologiu. Nie je na skoddu vziat krv ☺

bibistec
17. feb 2018

My.sme.to mali a problem bol stitna zlaza ale aj lepok neviem ktore z toho malo vacsi vplyv ale nedostatok zeleza ak pije umele mlieko mi pride divny a ak uz tak by som riesila.tu celiakiu lebo ta sa.moze prejavot prave nedostatkom zeleza. Ale.aj tu.stitku
Drzim palce

tinaa64
17. feb 2018

Chod s nou k dr.moja 4r.tiez nechcela a ani nechce jest..malo co zje..stale sa stazuje ze je unavena a ze je jej zima..z krvi jej zistila ze ma malo zeleza.dcere pichli do prsta odobrali trochu krvi a do min.bol vysledok

bibenka1991
17. feb 2018

My budeme mat 15.mes a papame Bebu 3ku. Ako dvoj rocna by nemala mat uz 5ku?

moninka666
autor
17. feb 2018

@bibenka1991 mame tu optipro bebu ale zaciname uz aj s kravskym pomaly

moninka666
autor
17. feb 2018

@tinaa64 v pondelok pojdeme k dr. pre istotu

moninka666
autor
17. feb 2018

@bibistec vdaka zienky snad daco poriesime v pondelok

moninka666
autor
17. feb 2018

@veronika0122 veru nie je radsej aj s blbostou ked sa daco nezda ako neskoro potom.

tinaa64
17. feb 2018

@moninka666 chod...ved za to noc nedas a aspon budes vediet na com je mala...potom daj vediet ako ste dopadli

bibenka1991
17. feb 2018

@moninka666 aha,my mame normalnu a ta je od 10.mes.

katus226
17. feb 2018

Jasne ze treba k dr. Ja mam skusenost takuto iba so starsim dietatom, lahko sa zadychal, ospaly, napadlo ma ci je v poriadku cukor, stitna zlaza... Nakoniec bol problem v prilis rychlom pribrati za kratky cas, to by ma nenapadlo.

pips
17. feb 2018

najlepsie na zelezo je trstinova melasa..nezapeka...

leeenka26
17. feb 2018

@moninka666 urcite k doktorke a zobrat krv, trvaj na tom, toto vobec nie je ok.

mirkavic
17. feb 2018

@moninka666 tiez si myslim ze to bude zelezom...urcite chod ku dr na krvne testy a ak sa ukaze ze krvy obraz je v poriadku, skus kupit od biomineral kali phos....ja som mala obraz vzdy ukazkovy a aj tak som bola velmi unavena a chorlava...tiez som mala problem s tym ze ma nohy velmi boleli a vela som toho nenachodila... odkedy ho beriem citim sa ovela lepsie, mam viac energie 🙂 su to vlastne bunkove soli, nic chemicke, v tele sa prirodzene vyskytuju len ich staci doplnit...uvidis no ako dopadnu testy..a ak ok tak jednoznacne odporucam 👌😉

eliska13
18. feb 2018

@moninka666 a pitný rezim má dobrý?

japanka
19. feb 2018

No, ja som mala podobný problém, ale zo sebou. Mne zistili nedostatok vitamínu D. Napadlo ma, že keď je posledné mesiace, či to nie je aj u vás. V zime je to dosť bežné.

moninka666
autor
19. feb 2018

maminy tak dnes sme boli u dr brala jej len z palceka tak hbg ma ok aj crp..ze este mame pockat dva tyzdne ak to neprejde prideme na krv..pitny rezim ma dobry tak uvidime mozno len daka viroza ide na nu

moninka666
autor
21. feb 2018

maminy tak mala je chora kasel vcera teplotovala dnes je to ok ale veru sa mi uz nezda taka unavena prave naopak aj vcera a teplotou fungovala ako uz dlho nie tak som spokojnejaia asi naozaj na nu dqco liezlo