Stále sa opakujúce žlté hlieny

kati1303
5. feb 2019

Pekny deň prajem chcem sa spytat ci mala niektora z vas podobny problem...syn (14mes) ma uz dva mesiace zlte hlieny. Vzdy to začne kychanim potom na druhy den sa mu spustia hlieny(zlte huste a veeeeela). Trva to 10 dni potom 4-5 dni je dobre bez soplov a zase sa to vrati. Takto stale dookola uz 4ty krat. Ine problemy nema-nekasle,nema teploty,papa dobre,nebadat na jeho spravani zeby bol vobec nejak chory. Len tie sople stale odsavame...davam morsk sol,doktorka naordinovala najprv pamycon potom zas dake kvapky nazov uz nepamatam,naposledy dala kanamycyn. Ale ziadna zmena. Davam este kazdy den Aerius a vitamn C a D. Dnes sme boli na ORL vysetreni tam povedali ze ma ciste dychanie,trochu opuchnutu sliznicu v nose a vzali stery..vysledky o tyzden. Este mame ist aj na alergologicke vysetrenie ale az v marci nas objednali.
Len chcem vediet ci ste sa s tym niektora stretla u svojich deti...co to nakoniec bolo vlastne. Uz som na nervy z toho. Dakujem za odpovede 🙂

didi35
6. feb 2019

Vyskúšajte homeopatikum Pulsatilla 9 CH. Objednáte si v lekárni.

martinajurkechova
7. feb 2019

@kati1303 Dobrý, nám pomohlo až odstránenie nosnej mandle, ale to už syn mal päť rokov. U nás to začalo až po nástupe do škôlky. Sústavne bol zahlieneny. Je alergik a tiež užíval Aerius, ale mala som pocit, že mu to vôbec nezaberá. Odkedy má tú mandlu vonku je síce stále na liekoch proti alergii, ale aspoň sme sa zbavili tých hlienov.

mkado
1. mar 2019

Dobry vecer, z vlastnej skusenosti Vam vrelo odporucam produkty na baze aloe vera od firmy forever. Osvedcili sa nam uz vo viacerych pripadoch. A najviac v pripade posilnenia imunity a zbavenia sa zachvatoviteho kasla u mojho syna po nastupe do MS. Uz mu totiz hrozili astmaticke spreje. V pripade zaujmu sa rada podelim s dobrou skusenostou 🙂