Chcem vás poprosiť o radu. Synovi 12 rokov sa stále opakujú nadchy, od novembra je to každé 2 týždne a ďalšie 2 týždne sa z toho lieči. Voľakedy sme chodili aj k alergologičke a mal oslabenú imunitu a cez zimu užíval rybomunyl ale nič to nepomáhalo. Ešte nám voľakedy robilo celkom dobre kolostrum. Poradíte mi niečo vami overené čo by mohlo zabrať? Tečie mu z nosa pripadne začne kašlať alebo bolieť uši asi z tých hlienov. Mám na mysli niečo čo by mu posilnilo imunitu. Ďakujem už som z toho zúfalá.
moj syn takto bol chori stale v skolke a dali sme vybrat nosnu mandlu a odvtedy naoyaj prestal byt chory urcite odporucam nie je to nic zlozite da sa to zvladnut a robia to len v lokalnej anesteze
@kaluzka Moja mala ma 3 roky a uz mame termin na vyberanie nosnych mandli. Ak je casto chory,skor ci neskor sa zvacsia. Nam uz tlacia na usko a pocuje slabsie. Tak isto stale chora ,je viac doma ako v skolke.To uzivame lieky na alergie,imunitu na predpis,spreje a vitaminy. :/ tiez by ma zaujimalo co este urobit navyse....
No synovi som dávala vyberať nosné mandle v 3 rokoch v lokálnej anestézii. Bohužiaľ ako to často býva mandla dorastá ale čo bol väčší problém stále mával nádchy a vysoké teploty bez príčiny. Keďže sme sa sťahovali, zmenili sme lekárku a ta nás odporučila na orl vyšetrenie kamerou u nás v nemocnici. Zákrok bol v úplnej anestézii, maly nemal žiadne škaredé spomienky ako pri lokálnej, vyberali mu nosnú mandlu a čistili adenoidne tkanivo ktoré nám poprerastalo a držalo všetky tie bacily. Odvtedy t.j. 3 roky dozadu bol chorý iba raz 😉
@kaluzka a máte doma dosť teplo? Niektoré deti takto reagujú na chlad, hlavne v zime sú vkusne choré. Vonku ho oblečiem, to nie je problém. Ale vnútri treba mať stále teplo - neviem či bývate v byte, dome... Pomôžu koberce, radiátory na maximum a keď je vám horúco, tak poriadne prevetrať, aspoň budete mať pravidelne vymenený vzduch
@kaluzka nosné mandle mu pozerali? Najlepšie ísť nech mu ich pozrú kamerou lebo pohmatom nemusia zistiť všetko (nás prípad)