Stále chorý synovec

lobelie
1. apr 2024

Čaute baby, mám synovca je stále nachladeny, stále ma problém s mandľami hlieny v nose a fut dookola ale čo, že príde k nám a furt sa oberieme aj my, som neverila ale minulý rok som mala 2x angínu a teraz zas po dlhej dobe som bola fit a zase. Chodí normálne ku doktorke keď je chorý ale nič s nim iné nerobí doktorka. Je normálne ze nerieši lekár? Aj boli na nejaké vyteri ale nič nenasli?! A pritom furt je chorlavy? Dakujem

kamatopo
1. apr 2024

ORL vyšetrenie treba absolvovať. A ak sú v poriadku nosné mandle smer alergologia.

lobelie
autor
1. apr 2024

@kamatopo môže byť prenášač? Aj zo žalúdkom ma problémy nechce jesť...

ptvw
1. apr 2024

Co znamená ze "sa oberieme"?

kamatopo
1. apr 2024

@lobelie nie som lekárka no dcéra aj syn mali podobne problémy. Či je prenášac môže povedať len doktor podľa vyterov a čo chlapec má v sebe. Ja radím ako sme to riešili my. Syn bol na výber mandlí a dcéra v Tatrách skrz alergiu a imunitu.

pribinak
1. apr 2024

@lobelie keď má brucho plno hlienov, tak jasna vec že mu nechuti, že ho boli brucho

To by chcelo orl vyšetrenie

andrejka1974
1. apr 2024

Určite odporúčam vybrať nosné mandle a pozrieť ajj krčné určite to pomôže mojim deťom vybratie mandlí nosných pomohlo hneď

marica61
1. apr 2024

Jednoznačne vybrať mandle. Moje dnes už dospelé deti to mali tiez, po vybratí mandlí sa problémy už neopakovali.

lobelie
autor
1. apr 2024

@ptvw že po kontakte s ním mám angínu, čo ja angínu nemavala ale teraz furt či ja alebo mama

danielahamar
1. apr 2024

Môže byť prenášač, aj nemusí. Môžu mu pomôcť doktori, aj nemusia. Mandla aj pomôže, aj nie. Pomohla som? Mám 2synov, kt. býval/je chorý furt, stredný do 10r. a menší má 3 a od 1,5r. stále chorý.