Stále chorý syn

monlienka
31. mar 2023

Baby je tu niekto kto má tiež stále choré dieťa?Môj syn tento školský rok je podľa mňa každý mesiac chorý ak nie každý 3 týžden.
Máte to niekto podobne? Minulý rok ja neviem čo bol raz chory 😔.

eeffka
31. mar 2023

@monlienka tento rok su chori vsetci, osslabena imunita po kovide a ruskach, len to proste preckat. Dokonca aj ja co na mna nic neskoci som chora, kaslem, resp dokasliavam uz 3ti tyzden . V praci kolegyne to iste, kolotoc deti a potom dospeli.

monlienka
autor
31. mar 2023

@eeffka tak to máme úplne rovnaké ....

asocial
31. mar 2023

@monlienka tento školsky rok je otras. Nikdy tak chorí nebývali. A nielen naši, je to tak všeobecne.

monlienka
autor
31. mar 2023

@asocial no lenže ja už som zúfalá lebo ja už som nakúpila hádam všetko čo je na imunitu a nic

majka99999
31. mar 2023

@monlienka presne tak, mladsi syn bol chory pred 2 tyzdnami, uz je spat, chyba polka triedy (10 z 19). Starsi bol cez jarne prazdniny chory a stale ma sople, chvilu prestali, teraz su zase spat. Najhorsie to bolo pred Vianocami, skola vyhlasila riaditelske volno plus 2 dni mali online vyucovanie. Na zaciatku decembra boli par dni 4 v triede. A teraz toto pocasie, minuly tyzden v kratkom tricku a tento pomaly v zimnej bunde... Ja cakam na jar, prirodzeny vitamin D, potom sa nam snad ulavi, tiez mam upchaty nos.

zorkahorka
31. mar 2023

No.minuly rok bol od septembra do decembra v skolke asi mesiac.od vianoc do aprila vydrzal zazracne bez choroby 4 mesiace.tento rok je predskolak a je to zasa inak. Kazdy mesuac tyzden chory. Teraz padol rekord - vydrzal 5 tyzdnov 😀 napriek tomu nas dr chvalila,ze aku maju moji synovia dobru imunitu. Ze chodime len s prechladnutiami bez horucok 🤷‍♀️
Ale pozri sa aj von,ake je pocasie. Tie vykyvy nie su dobre,aj slnko je este take zubate. Moj syn bol na bicykli, mal futbalovy trening, z hor este stale vanie chladny vietor,takze sa dalo cakat,ze ochorie

rebellefleur
31. mar 2023

@monlienka kazdy treti tyzden chory, to mate este celkom dobre.. moj syn, sice bol chorlavejsi,nakolko ma astmu a alergie,ale to, co je teraz po 2x prekonanom kovide..ja si nepamatam, kedy vydrzal komplet cely tyzden v skole..asi tak..vysetrenia ma porobene,vsetko negativne ..

tina5959
31. mar 2023

@monlienka koľko má rokov? Môj je štvrták a tiež tento rok s chorobami katastrofa.

tina5959
31. mar 2023

@monlienka Už neviem či ísť na imunologiu

monlienka
autor
31. mar 2023

@tina5959 moj druhák my mame žiadosť do Šrobárovho ústavu nam brali aj krv ale neviem ci to sposobil Covid ale jeho imunita je uplne nulova .... vy mate tiež vela vymeskane v skole?

ali184
31. mar 2023

@monlienka môj je síce skolkar, ale za 1,5 mesiaca bol 3 dní v škôlke. Teraz je 5 deň, ale už po 3 začal mierne kašľať 🤦 fakt neviem. Dcéra užívala z Alergo Bronko-Vaxom na imunitu, ale prvý rok v škôlke ako 4 ročná bol katastrofa tak či tak...

tina5959
31. mar 2023

@monlienka Áno má tiež veľa vymeškane.

gabika0825
1. apr 2023

@monlienka Ísť k imunológovi

dada0902
1. apr 2023

Aj u nás je to neskutočne hlavne mala ta už bola x krát chorá a starší ten tiež bol chorý možno 4x od októbra pri mladšej to dlhšie trvá kým je fit tiež sa nám to striedalo týždeň chorá týždeň a pol zdravá a dookola a to sme nebyvali chorý vôbec starší bol do 4r 2x chorý

monlienka
autor
1. apr 2023

@gabika0825 áno čakáme máme žiadosť do Srobarovho ustavu

alexnina777
Odpoveď bola odstránená
Zobraz