Baby je tu niekto kto má tiež stále choré dieťa?Môj syn tento školský rok je podľa mňa každý mesiac chorý ak nie každý 3 týžden.
Máte to niekto podobne? Minulý rok ja neviem čo bol raz chory 😔.
@monlienka presne tak, mladsi syn bol chory pred 2 tyzdnami, uz je spat, chyba polka triedy (10 z 19). Starsi bol cez jarne prazdniny chory a stale ma sople, chvilu prestali, teraz su zase spat. Najhorsie to bolo pred Vianocami, skola vyhlasila riaditelske volno plus 2 dni mali online vyucovanie. Na zaciatku decembra boli par dni 4 v triede. A teraz toto pocasie, minuly tyzden v kratkom tricku a tento pomaly v zimnej bunde... Ja cakam na jar, prirodzeny vitamin D, potom sa nam snad ulavi, tiez mam upchaty nos.
No.minuly rok bol od septembra do decembra v skolke asi mesiac.od vianoc do aprila vydrzal zazracne bez choroby 4 mesiace.tento rok je predskolak a je to zasa inak. Kazdy mesuac tyzden chory. Teraz padol rekord - vydrzal 5 tyzdnov 😀 napriek tomu nas dr chvalila,ze aku maju moji synovia dobru imunitu. Ze chodime len s prechladnutiami bez horucok 🤷♀️
Ale pozri sa aj von,ake je pocasie. Tie vykyvy nie su dobre,aj slnko je este take zubate. Moj syn bol na bicykli, mal futbalovy trening, z hor este stale vanie chladny vietor,takze sa dalo cakat,ze ochorie
@monlienka kazdy treti tyzden chory, to mate este celkom dobre.. moj syn, sice bol chorlavejsi,nakolko ma astmu a alergie,ale to, co je teraz po 2x prekonanom kovide..ja si nepamatam, kedy vydrzal komplet cely tyzden v skole..asi tak..vysetrenia ma porobene,vsetko negativne ..
@monlienka Ísť k imunológovi
Aj u nás je to neskutočne hlavne mala ta už bola x krát chorá a starší ten tiež bol chorý možno 4x od októbra pri mladšej to dlhšie trvá kým je fit tiež sa nám to striedalo týždeň chorá týždeň a pol zdravá a dookola a to sme nebyvali chorý vôbec starší bol do 4r 2x chorý
@gabika0825 áno čakáme máme žiadosť do Srobarovho ustavu
@monlienka tento rok su chori vsetci, osslabena imunita po kovide a ruskach, len to proste preckat. Dokonca aj ja co na mna nic neskoci som chora, kaslem, resp dokasliavam uz 3ti tyzden . V praci kolegyne to iste, kolotoc deti a potom dospeli.