Stále chorý 2-ročný syn

13. sep 2023

Ahojte, ja uz fakt neviem co robim zle ale moj 2 rocny syn je neustale chory-raz za mesiac minimalne.Doktorka to doteraz moc neriesila ale uz nastastie nas poslala k imuno alergologovi len termin mame az koncom oktobra😩
Fakt uz zacinam mat obavy ci nemoze mat nieco vaznejsie…
Stale dookola to iste…horucky,sople..niekedy iba horucka 3 dni potom nic… lekarka zakazala mu davat nieco na podporu imunity - mame pockat kym pojdeme k alergologovi kvoli testom.. syn je so mnou doma, nechodi do skolky…cize nema ani od koho chytit
Naposledy bol chory 16.augusta…a dneska zase lezi od rana lebo ma teploty…tetaz je to zrejme covid, lebo my s muzom sme boli pozitivny…ale aj tak sa mi to nepaci…mate skusenost?Dakujem

domka222
13. sep 2023

Môj 3 ročný tak isto. Nechodil ani do škôlky a každý mesiac chorý. Mne dr len povedala,že mu môže spraviť ster a bolo "vyriešené"

autor
13. sep 2023

@domka222 strasne😔 nechapem preco nemozu spravit kompletne vysetrenie v takom pripade… a to ani nehovorim ze na termin k alergo misime cakat 5mesiacov😳

agnes28
13. sep 2023

Prestudujte si syndróm periodickych horucok...

tosomja
13. sep 2023

Termín máte koncom októbra, takže len mesiac čakáte. Kľudne ste to mohli riešiť skôr, ale z vlastnej skúsenosti, nič neporiesia ani na alergologii, lebo testujú až od 3r. Zoberú krv.
My sme boli presne na tri roky, lebo vkuse kýcha, sopli. U nás nás odbili že ešte je malý. V inom meste nebol problém, vzali krv, výsledky boli za týždeň. Alergický asi na všetko čo existuje, plus laktozova intolerancia, histaminova tiež.
A výsledok? Vraj nemám riešiť, lebo že to nie je také strašné, aby mal piť bezlaktozove mlieko a riešiť antihistsminovu diétu.
Chodí od septembra do škôlky a dnes mi už učiteľka povedala, že máme priniesť papier, ináč nemôže ísť do škôlky, lebo kycha ako somarik.
No mne sa zdá, že dnes už je nachladený, ináč sopli ako v bežné dni.

autor
13. sep 2023

@tosomja Ahoj, termin som riesila este v juni..preto som pisala ze cakame 5 mesiacov…ja som to riesila od januara ale az v juni nas poslala k alergologovi..
No super, tiez sa bojim ze bude mat nejaku potravinovu alergiu alebo histamin, lebo ma aj ekzem a nevedia z coho