Stále choré deti

lenuska333
14. jún 2022

Ahojte mam 9 ročného a 2 a pol ročného syna.Stále majú upchate nošteky.Cez deň sa to ako dá ale večer je to hrozné keďže koli tomu sa nemôžu poriadne vyspať. Ich doktorka to veľmi nerieši. Skoro každý mesiac berú antibiotika. Vravela som jej nach nám vypíšel lístok k alergologičke. Ta im alergiu nepotvrdila. Zo starším som k nej chodila už skôr jemu len zistila slabšiu imunitu.Ked sme boli teraz aj unho sa ta imunita zlepšila ale stále vždy ten istý kolotoč ak sú zdravý tak možno týždeň, a zase to isté. Už neviem čo stým kam sa ešte vypýtať s nimi mate niekto skúsenosti ako ste to riešili alebo co im dávate. Alergologička sme boli pred týždňom predpísala Spirabel sirup a Broncho vaxom tablety a malý dnes zase teploty, upchaty nos, kašeľ. Ďakujem za každú radu.

tehotna40
14. jún 2022

@lenuska333 ahoj, a na orl vás neposlali ? Určite by som sa pýtala. Mam doma 5 ročného a 1,5 ročnú a tiež sme sa dlho trápili, dokonca som malého nechala doma dlhodobo zo škôlky a nakoniec nám robili vytery a zistili moraxellu. Veľa zdravia

tehotna40
14. jún 2022

@tehotna40 ešte chcem dodať, že moraxella nemusí u detí, ktoré už chodili do kolektívu robiť žiadnu šarapatu ale u detí zo zníženou imunitou robi.. co je aj náš prípad.

lily14
14. jún 2022

Unas to isté😢

fiafia
14. jún 2022

@lenuska333 komentáre som nečítala ale spirabel a bronchovaxom sú obe dobre. Treba im dať čas zabrať.

wig
15. jún 2022

Hmm možno už blbá otázka v dnešnej dobe ale nespia decká náhodou ešte na vankúšoch z peria??

luccija
16. jún 2022

@lenuska333 robila im vytery?ak vy ako rodicia by ste mali ist na vyter.Naco na take virozy dava ATB ved to im este viac znizi imunitu.Bronchovaxom je vyborny zinok, decko, cecko....ked mensi nechodi do kolektivu nemali by byt tak casto chori
Daj tomu cas ten liek je vyborny

lily14
16. jún 2022

@luccija asi to 9 ročný nosí domov ako u nas