Dobrý deň,
Prosím Vás moja 3r. dcéra, býva často chorá ( ani nie tak kasel, sopeľ ale hlavne teplota ) minulý mesiac mala teplotu boli sme u Dr. dal jej atb, za týždeň sme boli u Dr. Zasa ešte sa čudoval že do škôlky nechodí a že znovu je chorá. Teraz v piatok zasa mala cez 38, cez víkend už mala 36.6 a teraz sa mi zasa zdala tepla, tak som merala a zasa 38.3 ( okrem teploty nič, keby sa mi nezdala tepla tak by som ani nevedela lebo normálne sa hrá, usmieva.
Zajtra sa chystám Dr. lenže on to nijako nerieši. Už ma to znepokojuje ale.
Minuly rok som obe deti mala od septembra do februara non stop doma..syn prvak..katastrofa..izolacia pocas covidu vratila ich imunitu spat do veku ked mali tri roky a vytvarali si kolektivnu imumitu v skolke.
Teraz je chripkova sezona a neboj prejde to
@heln
@babydesire
Lenže malá nechodí ani do kolektívu detského teraz, ani do škôlky a je chorá stále, každú chvíľku, to mi nejde do hlavy, teraz napr mala piatok teplotu ako som písala, tak cez víkend sme preistotu zostali ešte doma a včera zasa z ničoho nič 38.3
Ano ved vsade pisu, o chripke typu A (ci tak nejak) vysoke teploty trvajuce aj niekolko dni atd..kedze je este malicka, imunita je slaba tak sa jej to vracia..je nedoliecena..oslsbdna,,moze to trvat takto striedavo aj tyzdne, aj dva tri mesiace..hlavne treba davat pozor pri vysokych teplotach a tak
Je chripkove obdobie, necuduj sa. Mohla hockde cosi chytit. Ak je to len toto, tak je to ok
@zorkahorka nemala práveže kde lebo sme boli iba doma cely ten týždeň keďže bola chorá predtým. Len ona je chorá každý mesiac, nechodí ešte do škôlky... ale v pondelok mam volať za výsledky tak uvidíme🙂
@autorka - roznasa sa to vzduchom. znama tiez nikam nechodi a deti jej zatvorene doma ochoreli. alebo nejaky bacil priniesol manzel. ktovie
ahoj, vies co, moj 3 rocny, ako nastupil v septembri je vkuse chory, dva tyzdne v skolke, zase chory, a to ho nechavame doma tyzden aj dva, ked sa da, skratka dlhsie, uz je chory neviem kolky krat. teraz mal cez vikend 39 teploty, dnes mu je dobre, inokedy len soplik so zvysenou teplotou. ked prejde dva tyzdne co je zdravy, tak je zase chory. pani doktorka to zhodnotila, ze mu atb netreba. ale dva krat uz mal. ja uz tiez neviem co mam robit.