Sťahovanie predkožky 4-ročnému synčekovi

tretiedieta
14. jan 2020

Synček ma 4 roky,stazuje sa na bolesti bruška,hospitalizovali nas a na sone nezistili nič,ani zo vzorky krvi,moču,vyter z konečnika všetko negativne.Az v den prepustenia dr. zistila,že sa synčekovi neda riadne,dostatočne stahovat predkozka.Odoslali nas k urologovi,čo mam od toho čakat? Budu mu to stahovat nasilu a nebude mat zrasty? Alebo ho daju do narkozy? Dakujem za kazdy nazor.
Pri čurani nema bolesti,iba pri jedle často vravi že ho boli brusko.

sapetka
14. jan 2020

@tretiedieta neviem ci to ma suvis.. skor asi nie predkozka a bolest bruska.. nedala by som stahovr pokial nema priblemy.. aj na helikobakter robilu testy?

79viktoria79
14. jan 2020

a doteraz mu to islo stiahnuť?

snehulienka8
14. jan 2020

normalny urolog to len pozrie..a povie co dalej..ci nejaka masticka, alebo vas posle na zakrok..kazdopadne sa PRED vysetrenim lekara pytajte CO PRESNE IDE ROBIT
..aby sa nestalo, ze mamicka netusi, caka a lekar sup hop pretiahne/natrhne predkozku nasilu (bohuzial su aj taky odbornici)

tinkatinus
14. jan 2020

@tretiedieta a neboli ho bruško z nejakej potravinovej alergie? Syn má zrastenu predkožku, pôjde na obriezku, má 5 rokov ale bruško ho neboli, len pipiš

tretiedieta
autor
15. jan 2020

môjho pipiš nebolí,stiahnut sa mu uplne neda,nedovoli mi,reve,od narodenia ma ABKM a sme na diéte.

lili_b
16. jan 2020

@tretiedieta a je to vzdy ked nieco zje? Alebo sa stazuje po urcitych jedlach a tak? Dietatko o ktore som sa starala mavalo takto bolesti bruska - vsetci jej vraveli ze len vymysla a nechce papat a nakoniec sa zistilo ze ma celiakiu. Cize urcite dobre pozorovat po akom jedle ho viac boli, alebp davat tyzden bezlepkove veci a uvidite ci ho tiez bude bolievat alebo nie. Niekedy to moze byt aj psychosomstickeho rázu - zo stresu, zo skolky, zo strachu atd. Je toho viac. Drzim palceky aby ste prisli na to co tonje, nech sa drobcek netrapi 🍀