dnes sme boli na echo v nemocnici mam 4 rocne dievcatko a povedali nam ze mame na komorovej casti a este jednej defekt .zatial nevieme co bude dalej este pojdeme v decembri na kontrolu na kardeologiu.mate niekto stymto skusenosti dakujem.
no doktorka nam povedala zatial len tolko ze je tam problem ze ma defekt komoroveho septa,a este na hrotovej casti .no strasne no na kontrolu ideme v decembri tak uvidime co nam povedia no zatial nam povedala ze na lieky to neni a ze uvidime a ked tak budeme muset ist na kramare na vysetrenia.neviete nahodu ci sa tam da ist len tak aj skor na nejake vysetrenie osobne.este nam povedala ze sa to moze aj uzatvorit same no neverim tomu lebo to presvedcivo nehovorila tak neviem co si mam myslet.ja som stoho hotova doteraz sme nevedili nic bolo ok a teraz ako mi to povedala len chodim za malu a prikukam ci je vsetko ok no strasnee pochybnosti teraz je to strasne
amôžem sa spýtať či ste mali nejake problémy kôli ktorým vás poslali na echo?moja dcera sa toťiž zachádza .boli sme na kardiologii v jej roku apol ateraz ideme znovu.vtedy jej nič nezistili.modlim sa aby to bolo ok
praveze mala selest taky mali povedali ze to ma skoro kazdy teraz tak sme boli asi pred rokom na kardeologii tam nam povedali ze je to v poriadku ale zenas objedna na echo tak po roku sme isli na echo a zistili jej toto.no len je to zvlasne lebo mojej dcerke nic zatial neni ani neni udychana ked beha.ani nebyva casto chora no uvidime v decembri ideme na kontrolu zas tak som zvedava no len uz sa teraz strasne bojim o nu ked viem ze uz nieco mam strasne.tak drzkam palceky nech vam vsetko dobre dopadne
@lucatko22 a čo ti k tomu povedali? Lebo sú rôzne "defekty". Vážne aj bežné. A na kontroly sa chodí tak po pol roku skoro vždy. Ak by to bolo niečo vážne, tak by ti určite dali vedieť. Hm?