Sprevádzajúca matka v nemocnici na reverz

10. aug 2024

Ahojte dnes som išla domov z nemocnice bez malého na moju žiadosť, najprv som sa spýtala či sa to dá a doktorka mi povedala že áno dá sa to že ma tam nemôžu držať na silu ... lenže je mi divne že mi nedali podpísať žiaden papier keď som odchádzala a nedali mi podpísať ani žiaden papier keď som tam prvý krát prišla o nejakom prijme alebo niečo. Jedine čo som podpísala bolo ( domáci poriadok pre sprevádzajúce matky ) mali mi dať niečo podpísať alebo ako to je ? Vrátiť sa tam mam o 2 dní, akurát sa ma pýtali iba že či určite prídem naspäť. Bola som vôbec prijatá keď som nič nepodpísala pri prijatí ?

barka1
10. aug 2024

Veď ale ty nie si pacient, ani si nebola. Tak aky reverz?

di1234
10. aug 2024

Ja nerozumiem už niekedy otázkam tohto typu. Raz keď ti v nemocnici dajú/nedajú niečo podpísať, tak asi to vedia lepšie ako tuto na MK, či nie? Treba sa riadiť inštrukciami ľudí, ktorí tam pracujú a hotovo 🙏🏼

sissy27
10. aug 2024

Ty si tam ako doprovod, nie pacient. Reverz = ukoncenie hospitalizacie na vlastnu ziadost, ale ty si nebola hospitalizovany pacient, takze nie je dovod, aby si podpisovala reverz.

svetlonos
10. aug 2024

A to aké male dieta si nechala same v nemocnici a prečo? Pre mňa je skôr táto predstava hrozna, nie dajaké sprostosti s podpisom.

marzii35
10. aug 2024

@svetlonos presne