Maminky, prosím Vás aký sprej do nosa odporúčate proti nádche pre deti 1 ročné a 5 ročné? Je niečo ešte okrem Nasivinu? Nenávykový sprej, ktorý je osvedčený a rýchlo pomôže? Ďakujem za tip.
Dekongestiva su vsetky navykove, preto sa maju uzivat len 7 dni, vtedy je ich uzivanie bezpecne, nenavykove a pri upchatom nose zarucene ucinne. Po 7. dnoch uz len (hypertonicku - moze stipat, ale ma lepsi, alebo iny, ucinok pri nadche ako izotonicka) morsku vodu. Za mna najlepsi je Olynth.
Nam nasivin alebo ine spreje neucinkovali zabera nam len duonasal od 2r asi sa mi zda ze je.... je to.navykovy takze len max 7dni sa používa.....ak nezabera pytam si pamycon ďalší týždeň ked sme.mali zvacsenu nosnu mandlu.....potom po liecbe (väčšinou po týždni).uz len morsku vodu striekam kedze mojek vadi to tak "detsku zlaby prud co.ma" alimare
Malému tiež Nasivin nezaberal, tak som mu kúpila Otrivin pre deti a pekne mu uvoľnilo nos.
Len nie olynth pre boha 🙏🏼 ako sprej je fantasticky a pomôže ale ja som na ňom bola pol roka závislá. Ja viem že je to viac menej moja chyba ale proste ja som si strekla a o 2h opäť úplne plne obidve dierky… skoncilo to tak že som musela ist na nosné a už som mala rozleptali sliznice nastastie sa to ešte dalo zachrániť. Inak teraz uzivam muconasal a jw ozaj najlepsi a nie je taký návykový ten olynth je fakt ako droga 😁
Od 2 rokov Olynth, syn bude mať 6 rokov a jemu kvapkame do nosa Otrivin pre deti, ale vyslovene kvapky, keďže máva častejšie zápal uší.
Muconasal. Je pre deti od 6 rokov. Ale zastupujuca pediatricka mi najnovsie povedala, ze nasivin uz nikomu nezabera 🙈 a ze mam davat 5r dietatu muconasal... A kludne aj 2,5 rocnemu 😳 ja ho sama pouzivam a funguje mi perfektne... A konecne som aj u deti mala pocit, ze im to pomohlo ( na rozdiel od nasivinu)... Este odporucala dalsi na O (asi olynth? Neviem, ja som si zapamatala len muconasal, kedze som ho mala doma)... Pytajte sa vasej pediatricky, co ona na to...