Sprej do nosa

19. jan 2024

Baby prosim čo sa stalo keď muž v noci 1.5 ročnému bábätku striekal v rozostupoch 8 hodín muconasal plus do nosa. 3 x. Pomotal to namiesto nasivinu. Máme utekať k lekárke.

thereisabear
19. jan 2024

Absolútne nič sa nestane.

zuzubb007
19. jan 2024

Nic sa nestane pre boha, tie iste latky len iny nazov

ariannazara
19. jan 2024

Nič ja malému toto vždy striedam keď je chorý tie detské sú o ničom. Od malička len muconasal a žije ma 4.5 roka

nikpa
19. jan 2024

1,5r už nie je bábätko tak sa nadýchni a prestaň robiť paniku. Ved si precitaj zloženie a zistíš, že medzi nimi nie je ani extra rozdiel. A zopár strekov nijako neublíži. Treba začať trochu rozmýšľat a nie hneď zmatkovat.

nikadomi
19. jan 2024

Vôbec na to nemysli.. odlož mimo dosah muža a nerieš

seahorse27
19. jan 2024

Lekarka nebude vychadzat z udivu, ked za nou s tymto pridete 🙈 Ale vyskusajte 😃 Ale najskor by nebolo odveci precitat pribalove letaky a zapojit kriticke myslenie

autor
19. jan 2024

@seahorse27 je tam že od 6 rokov. Ono má 1.5. A navyše mňa dospelú to stipe jak fras

nikadomi
19. jan 2024

Žiadne obavy. Každá jedna Ti to tu píše. Použi pár x morskú vodu na preplach, nech sa nevysušuhe sliznica.samozrejme, pokojne choď s dieťatkom aj za lekárkou, aj na pohotovosť aj na ORL, aj kam chceš, ale nerob zbytočné starosti ani lekárom, ani sebe.

nikadomi
19. jan 2024

Ak by mu muž šupol tri ibalginy 400vky, tam by boli obavy na mieste. Pri muconasale sa mu NEMÁ čo stať. Max sa mu vysuší mierne sliznica v nose. To porieš tou morskou vodou. Že to štípe- neviem. Mňa neštípe. Ak by to bábätko štípalo, ver, že aj to prejde. Ak to bolo v noci, štípanie už prešlo.

nikadomi
19. jan 2024

Už neviem ako viac Ťa tu máme upokojiť a nasmerovať na to, aby si to vypustila z hlavy

autor
19. jan 2024

Volala som doktorke aby nám predpísala FENISTIL a poradila sa s ňou že čo už máme robiť hlavne na noc a ona že bez debaty ísť kúpiť muconasal plus. Takže srdečne vám všetkým ďakujem ❤️❤️❤️❤️

kitycat
19. jan 2024

Krvaca snad z nosa a place jak najaty?
Inak mne ine kvapky alo muconasal nefunguju