Ahojte . Večer som osprchovala dcéru ročnú a až potom pri obliekaní som si všimla nejaké vyrážky na ruke zvnutornej strany pod pazuchou skoro a na trupe jednu . Zajtra volám dr ale prvé mi zišli na um kiahne aj keď neviem to posúdiť isto , nemám skúsenost s tým zatiaľ . Ale ak sú to kiahne a ja som ju sprchovala čo sa môže stať? Všade čítam že sprchovat pri kiahnach sa nemá tak neviem či som jej neuškodila dako 😩
Preco pre pana by sa nemalo sprchovat??? Obaja moji mali kiahne, ani raz mi nepovedala dr ze by sa nemali sprchovag
Ja neviem tak som počula , že to nesmie “zachladnúť “ či čo 😅. Ale ako nehádam sa , vravím , že nemám s tým skúsenost vôbec len som zbadala vyrážky a už scenáre mi hneď kadejake nabehli v hlave , som trochu histerka keď ide o zdravie detí 🙈
budes ju aj tak kupat v hypermangane. a nemyslim ze sprcha bola studena🤷♀️
@mim987 deti malu kiahne v juli. Kupali sa 3(rat denne uz mi zasibavalo z tolkeho kupania.
@mim987 tridsat rokov prekonana info, rovnako ako tekuty puder.
Ked treba, osprchuj, jemne, nesuchat, len voda. Uterak len jemne poprikladat, vysusit zahyby.
Ja som tycinkou do usi bodkovala vyrazky Betadinom, vnutorne som davala Fenistil a Dithiaden prve noci.
@babulkomale super ďakujem pekne , betadine aj fenistil mam doma . Vďaka za rady 👍🏻
Chladna sprcha cez cele kniahnove obdobie a zijem. ;D Najskor sa nema drhnut ale preco by nie sprcha?
Ďakujem veľmi pekne za rady a upokojenie , nakoniec sa žiadne kiahne nekonali , som len spanikarila ako zvyčajne 🙈🤦🏻♀️ zrejme to boli štípance od komára alebo co
@mim987 nevadi, ale uz ju nesprchuj, aj nasa maal uz jednu vecer a rano viac, tiez sme ju okupali...ak su to kiahne, tak este asi nie su naliate, to je v poho