Spôsobujú kvapky Zodac nadmernú tvorbu moču?

mirkava
2. jún 2020

Ahojte, neviete niekto ci by mohli mat kvapky Zodac vplyv na tvorbu mocu. Ďalujem

miskooo1987
2. jún 2020

akurat som asi pred dvomi dnami pisal v inej teme, ze tabletky zodacu ma sexualne utlmuju... a tiez to nemaju v neziaducich ucinkoch...

ale zodak ma ako vedlajsi ucinok s nejasnou frekvenciou aj zadrziavanie mocu, teda mocis viac a menej casto...

katren
2. jún 2020

@miskooo1987 zodac celkovo utlmuje...mna uspaval, preto som musela zmenit....
@mirkava ale na moc som si nevsimla ziaden vplyv

miskooo1987
2. jún 2020

@katren mna vobec neunavuje, ani neuspava, fakt len april - jul ma musi manzelka znasilnit, alebo si kupit alkalicke baterky...

no ak sa za posledne roky nic nemenilo, tak lieky na alergiu su tri, jeden ma uspava naozaj, druhy mi vobec neucinkuje, a treti je ten zodac, co mi ucinkuje pomerne fajn, len som neajo frigidny...

katren
2. jún 2020

@miskooo1987 podla toho na aku alergiu....mne stacia rezimove opatrenia na roztoce a HIT a nemusim brat nic...ale ak nieco porusim, tak namiesto Zodac mam Desloratadine, prip Loratadine, na HIT Nalcrom...

miskooo1987
2. jún 2020

@katren ja mam pelove alergie... Loratadin ma uspava zrovna, sice ucinkuje lepsie, ako zodac, nemam ziadne prejavy, ale proste vecer o siedmej zaspim pri telke... ten cetirizin v zodacu mi vysiel zatial najlepsia moznost.... viem ze je aj tretia latka, ktoru som skusal, ale nejako mi to vobec nedalo ani primarne ani vedlajsie ucinky

mirkava
autor
3. jún 2020

@miskooo1987 berie ich moj 6 rocny syn a vela cika, aj veka vycika. Vytvara sa mu viac mocu ako je normalne. Uz to riesi aj jeho Dr., ale tak ma napadlo ci to nemoze byt aj tym zodacom. V pribalovom sa dost spominaju oblicky a mocenie

mirkava
autor
3. jún 2020

@katren mame na roztoce a asi na nejake pele to mu este nezistili presne. Snazim sa bojovat s roztocmi, postelne menim kazdy tyzden, dezinfikujem matrace...