Ahojtr zvykne prosím trifed sirup spôsobovať ospalosť u detí ?mmm
Áno, môj spal do 5 minút od podania
Ešte doplním že máme ten zeleny
Áno môže. Aj keď syn z neho nikdy nespal. Ale dr vždy spomenula ospalosť
Ano ten sirup ma take ucinky. Raz sme ho mali a syn iba spal po nom.
Ano moze, ale u nas mal skor iny efekt. Syn bol po nom stale nervozny. Doktorka potvrdila, ze to moze byt zo sirupu. Od vtedy nam ho nepredpisuje
@lenocka2222
@nikaa951 ja vôbec nechápem ze tento sirup sa deťom predpisuje. Do 12 rokov by sa ani nemal podávať
Už jej nedám ani kvapku
@amy2807 dcera bola po tomto sirupe ako zdrogovana,bud čumela do prazdna alebo mala zachvaty hnevu,placu.strop bol ked zacala sa na zemi metat a kricat ako zmyslov zbavena,ten sirup som smarila do kosa,lekarka ma zakaz ho predpisovat
@simona92101 no moja si pospala hodinu a uz vyzera ze je zase ako predtym co mi odhlahlo ale rozhodne jej ho uz nedam
@mmoni89 tiez nechapem preco to predpisuju. Nasa doktorka uz vie, ze to nema predpisovat a radsej nam da nieco ine
Ani, syna vždy vypne, spí ako zarezany
@luccija ahoj a dávala si ho aj cez deň keď zaspal? Lebo on zaspí za každým, a 3x denne to je asi moc ci? Ako ste po podávali mamičky prosím?nestačí len večer?
@lilinka1989 dávala ako povedala lekarka
trifed tzv trifet
@luccija ja som mu dala jeho hneď odpáli je nevladny ale vraj pomaha
@bobaas aj mojho vypne za každým neviem teraz či dávať alebo nie
Moji vobec nespali po nom a vzdy zabral rychlo
@lilinka1989 mne lekárka povedala, že keď ho trifed uspáva, tak mu ho nemám dávať
@amy2807 môj ani nie dvojročný syn mal predpísaný trifed žltý a mal po ňom takú reakciu, že mi nebolo všetko jedno.. začal hystericky plakať, triasť sa po celom tele a len sa ku mne chúlil.. tak som sa zľakla, že som nam radšej volala záchranku keďže muž nebol doma... Od vtedy má správu z pohotovosti, že tento sirup nemôže užívať, kvôli tomu ako naň reaguje... Úprimne stále mi je ešte nanič keď si spomeniem ako vtedy vyzeral
@amy2807 áno moja vždy zaspala, ale je dobrý ucinny