Zdravim mamicky
chcem sa spytat ci mate niektora skusenost ze praci prasok Lovela sposobil vasmu dietatku ekzem..ja som doteraz pouzivala iny prasok z DM ktory nam vyhovoval ale kedze teraz ho nemali kupila som pred casom Lovelu..odvtedy zacala mat dcerka cervene suche miesta na kozi..najskor na chrbatiku a na ruke teraz uz to ma aj na krku a nozkach..myslite ze to moze sposobovat tato Lovela?..
Môže to byť pracím prostriedkom aj nemusí. Ja lovelu používam dlho a žiadny problém. Prvý syn mal atopický ekzém a práveže kožná mi doporučila tento prášok, pretože neobsahuje fosfaty atď...Tak skus tie fliačky premasťovať nejakým krémom, možno zmiznú.
@elisa1910 Zdravim, aj moja ma cervene suche miesta na kozi. Zacali jej priblizne v case ako sme zacali pouzivat Lovela gel, dovtedy som pouzivala tiez iny prasok z DM. Ale z coho ma tie flaky realne neviem, prasok mi ani nenapadol, az ked som si precitala vas prispevok. Asi jedine musime skusit vyprat v niecom inom, ci to zmizne. Zatial jej to len kremujem.
Moj syn sa asi vyhadzal z avivaži Lovela líčka cervene po celom tele drobne vyrážky 😖
Dajte do plakaniaocot to by malo pomôcť
@elisa1910 Ked mal moj syn jeden mesiac prestali vyrabat prasok, ktory som pouzivala. Vyprala som mu oblecenie v Lovele a tiez mal červené fľaky na koži. Chrbát, ruky ako lezal v zahlavku tak ked suchal hlavou po nom aj lica mu ocervenili. Vsetky veci, ktore som oprala v Lovele som oprala znova v prasku Chicco a o dva alebo tri dni flaky zmizli a odvtedy sa to neopakovalo. Natierala som to Bepanthenom.