Spôsobil prací prášok Lovela vášmu dieťatku ekzém?

elisa1910
12. máj 2020

Zdravim mamicky

chcem sa spytat ci mate niektora skusenost ze praci prasok Lovela sposobil vasmu dietatku ekzem..ja som doteraz pouzivala iny prasok z DM ktory nam vyhovoval ale kedze teraz ho nemali kupila som pred casom Lovelu..odvtedy zacala mat dcerka cervene suche miesta na kozi..najskor na chrbatiku a na ruke teraz uz to ma aj na krku a nozkach..myslite ze to moze sposobovat tato Lovela?..

verpav
12. máj 2020

@elisa1910 Ked mal moj syn jeden mesiac prestali vyrabat prasok, ktory som pouzivala. Vyprala som mu oblecenie v Lovele a tiez mal červené fľaky na koži. Chrbát, ruky ako lezal v zahlavku tak ked suchal hlavou po nom aj lica mu ocervenili. Vsetky veci, ktore som oprala v Lovele som oprala znova v prasku Chicco a o dva alebo tri dni flaky zmizli a odvtedy sa to neopakovalo. Natierala som to Bepanthenom.

hdpe
12. máj 2020

Môže to byť pracím prostriedkom aj nemusí. Ja lovelu používam dlho a žiadny problém. Prvý syn mal atopický ekzém a práveže kožná mi doporučila tento prášok, pretože neobsahuje fosfaty atď...Tak skus tie fliačky premasťovať nejakým krémom, možno zmiznú.

pohodacka03
13. máj 2020

@elisa1910 Zdravim, aj moja ma cervene suche miesta na kozi. Zacali jej priblizne v case ako sme zacali pouzivat Lovela gel, dovtedy som pouzivala tiez iny prasok z DM. Ale z coho ma tie flaky realne neviem, prasok mi ani nenapadol, az ked som si precitala vas prispevok. Asi jedine musime skusit vyprat v niecom inom, ci to zmizne. Zatial jej to len kremujem.

martina0303
14. máj 2020

Moj syn sa asi vyhadzal z avivaži Lovela líčka cervene po celom tele drobne vyrážky 😖

ivanalik
14. máj 2020

Dajte do plakaniaocot to by malo pomôcť