Spirulina a jačmeň (GERD)

sandradub
11. máj 2023

Dobry den, chcela by som sa spytat, ci tu niekoho dietatko uziva/lo spirulinu alebo jacmen. Ak ano, tak akej znacky a ake mnozstvo. Zvazujem uzivanie pre syna (5 rokov). Ma diagnostikovany GERD reflux a viem, ze tieto superpotraviny su antioxidanty a zasadite. Popr, co okrem tohoto by ste odporucili z vyzivovych doplnkov?
Dakujem

falbala132
11. máj 2023

mne na GERD zabera jedine uprava crevnej mikroflory, t.j. probiotiká a jablcny ocot v tabletkach pred jedlom, pripadne traviace enzymy. po zasaditych potravinach/doplnkoch/antacidach mi este horsie travi a sposobuje mi to este vacsi reflux.
ma syn lekarsky overene, ze ma vela kyseliny? lebo vacsinou je problem, ze je jej malo, co ma za nasledok, ze zvierac nedostane signal na uzavretie a to sposobuje reflux.

3nikus30
11. máj 2023

@sandradub moja užíva jačmeň značky gw. Najčistejši prudukt na trhu, iny by som deťom nedavala. Kludne napis.

sandradub
autor
12. máj 2023

@falbala132 dakujem. Ma velmi vela kyseliny. Merane to mal slinnym testom uz 3x v priebehu roka a pol. Jablcny ocot? Nie je to ale kysla potravina? Poradila by si mi prosim traviace enzymy? Ono je tazke vyberat co, predsalen je este malicky. Dakujem

sandradub
autor
12. máj 2023

@3nikus30 ten som uzivala aj ja. Vies mi prosim aj poradit davkovanie pre male dieta? Ja by som mu ho davala radsej v tabletkach, lebo prasok mi nevypije.

ninah1486
15. aug 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja uzivam jacmen aj chlorellu od green ways, za mna maju najlepsiu kvalitu, skus im napisat a nechat si poradit aku davku by odporucili pre dieta v tomto veku