Dobry den, chcela by som sa spytat, ci tu niekoho dietatko uziva/lo spirulinu alebo jacmen. Ak ano, tak akej znacky a ake mnozstvo. Zvazujem uzivanie pre syna (5 rokov). Ma diagnostikovany GERD reflux a viem, ze tieto superpotraviny su antioxidanty a zasadite. Popr, co okrem tohoto by ste odporucili z vyzivovych doplnkov?
Dakujem
@falbala132 dakujem. Ma velmi vela kyseliny. Merane to mal slinnym testom uz 3x v priebehu roka a pol. Jablcny ocot? Nie je to ale kysla potravina? Poradila by si mi prosim traviace enzymy? Ono je tazke vyberat co, predsalen je este malicky. Dakujem
ja uzivam jacmen aj chlorellu od green ways, za mna maju najlepsiu kvalitu, skus im napisat a nechat si poradit aku davku by odporucili pre dieta v tomto veku
mne na GERD zabera jedine uprava crevnej mikroflory, t.j. probiotiká a jablcny ocot v tabletkach pred jedlom, pripadne traviace enzymy. po zasaditych potravinach/doplnkoch/antacidach mi este horsie travi a sposobuje mi to este vacsi reflux.
ma syn lekarsky overene, ze ma vela kyseliny? lebo vacsinou je problem, ze je jej malo, co ma za nasledok, ze zvierac nedostane signal na uzavretie a to sposobuje reflux.