Špenátová stolica

miroslavap
1. apr 2013

Mám mesačné dvojčatká .... prve sme boli na Bebe ha, ale kvôli špenátovej stolici sme prešli na Nutrilon allergy digestive care ..... kakajú raz za 2-3 dni, stále sa pučia a stolica je stále špenátovej farby. Poraďte čo robiť ..... ďakujem.

katieg85
2. apr 2013

@miroslavap o zelenej stolici u malich deti som pocula len tolko ze malo papaju ☹

syrik
2. apr 2013

Zelenú stolicu majú po umelom mlieku...to je normálne 🙂

kessy23
2. apr 2013

môj drobec to má rovnako my sme dávali nutrilon1 a potom sunar1 stále má kaku zelenú ale pediatrička povedala že je to v poriadku kúp si biogaia kvapky 5kvapôčiek denne na lyžičku a zapiť mliečkom a bude dobre,musia sa držať v chladničke ale sú skvelá vec,náš bobik nemá koliky odkedy ich pravidelne denne dávame,ak ich pučí môže to byť vetríkmi,my masírujeme bruško okolo pupíka vetrovou mastičkou a pritláčame nožičky k brušku a potom sa mu prdká jedna radosť 😀

zivika
2. apr 2013

@miroslavap nas drobec mal zelenu stolicu az kym sme nepresli s HA mlieka na klasicke...a tvojim drobcom diagnostikovali alergiu na BKM, alebo preco si im zacala davat ten nutrilon adc? ak nemaju alergiu a ani v rodine nie ste alergici, zacni davat klasicky nutrilon a aj sa ti lehsie vykakaju, aj stolica bude normalnej farby 😉 a ak maju koliky, tak masaze bruska, probiotika, niekomu pomaha na vyprdkanie sab simplex, alebo espumisan, no a pevne nervy, lebo u nas sme jednoducho museli tie tri mesiace vydrzat, lebo malemu ziadne zazraky nepomohli 🙂

zivika
2. apr 2013

@katieg85 neviem kde si to pocula, ale nas jedol ozaj hodne a stolicu mal zelenu...zo specialnych UM, hlavne z tych HA vacsinou maju babatka zelenu stolicu a nie je to nic divne...je to zelezom, ktore mlieko obsahuje...

brumka
2. apr 2013

zelena stolica zvykne byt po zeleze, ale v UM sa nevyznam mi sme mavali zelenu ale preto lebo jaom uzivala vela zeleza, cize vtedy to bolo ok. ale odporucam probiotika a mozno zmenit mliecko

miroslavap
autor
2. apr 2013

@katieg85 Moji drobci nemajú problém s papaním, majú 5 týždňov a 120 ml im nerobí problém.

miroslavap
autor
2. apr 2013

@syrik Prve mi doktorka dala Bebu Ha a keď som jej povedala, že majú zelenú, špenátovú stolicu, tak vraj to je zlé a predpísala mi spomínaný nutrilon. Dnes som jej volala a povedala mi, že po tomto nutrilone je to normálne, lebo obsahuje viac železa, tak som rada, konečne som si vydýchla.

miroslavap
autor
2. apr 2013

@kessy23 Nám doktorka odporúčila Cebion - detský celaskon v kvapkách, tak uvidíme čo to spraví.

miroslavap
autor
2. apr 2013

@zivika Tento nutrilon mi predpísala detská lekárka, v rodine alergici nie sme .... problémy s prdkaním nemajú, počuť ich dobre 🙂 skôr sa strašne pučia a ťažko sa im kaká .... kakajú raz za 3 dni väčšinou ....

kessy23
2. apr 2013

raz za tri dni kakať to je super niektoré babuliatka ja týždeň nejdú... Treba veriť svojmu pediatrovi my máme skvelú pani doktorku v poprade aduse

zivika
2. apr 2013

@miroslavap to pucenie poznam, aj maly tak tazko kakal 😖 ale nechapem preco ti ten nutrilom doktorka predpisala, na brusko sa skor ked tak dava nutrilon comfort...ale hadam vie, co robi 🙂 kazdopadne asi do tych troch mesiacov budes musiet vydrzat, potom sa to zacne upravovat...babatka este nemaju celkom dozretu traviacu sustavu, preto mavaju problemy s bruskom...a pokial ti aj prdkaju, aj kakaju, tak si vlastne stastna zena 😀

miroslavap
autor
2. apr 2013

@zivika šťastná ale nevyspatá :D

zivika
2. apr 2013

@miroslavap no, to ti verim, ja som sa nevyspala pri jednom, tak pri dvoch to musi byt riadna "zabava" 😀

janula18
2. apr 2013

@miroslavap zelená stoli po Beba HA je bežná, je to aj na krabici napísané, že sa to môže byť. To robia mlieka HA, lebo je tam inak štiepená ta bielkovina kravského mlieka. Mne to mali obaja drobci pri týchto mliekach, až pokial sme neprešli na normálne mlieko. Ja som im ešte pridávala do mlieka večer probiotiká v prášku aby ich nebolelo bruško a kvapky proti nafukovaniu, ale tie len niekedy.
Inak chlapci mavajú častejšie bolesti bruška

miroslavap
autor
2. apr 2013

@janula18 Zelená stolica je v norme, to viem, ale moje deti mali špenátovú farbu a povedala by som, že až takú tmavo sivú a to podla doktorky nebolo dobre.