Ahoj mamičky. Chcela by som sa opýtať, tie ktoré ste sa dali očkovať počas kojenia nestalo sa Vám, že bolo vaše dieťatko spave? Ja som dnes po druhej dávke Pfizer a drobec celý deň spinka. Bojím sa čo bude v noci. Myslieť , že to môže mať súvis. Ja nemám žiadne vedľajšie účinky ani po prvej dávke som nemala. Ďakujem
@petamich veď môj sa toež veľmi so spánkom nekamaráti, preto mi to je divné dnes
@martinamatulka ja som bola na očkovaní za plného dojčenia, a teda takuto reakciu som nezaznamenala... Zmeraj teplotu, ak si tak ešte neurobila 🙂
@martinamatulka u nás v pohode... Možno to je len náhoda. Detsky spánok sa mení ..
@martinamatulka nam tuez spal vselijako .raz spal id 16tej do rana a inokedy 4x po 30 minut.a ano bola som ockovana a bolo to aj pred tym aj potom.aj teraz je to tak ,ze dakedy prekvapi
Ďakujem Vám žienky za reakcie. Teplotu nemá , tak možno bol dnes viac unavený. Len pri tom ako malo spáva bežne ma to dosť prekvapilo , tak som sa radšej obrátila na Vás. Aj ked som rada za takýto oddychový deň aj pre mňa ked toľko spinka 😀
Nie, vôbec 🤷♀️ aj keď ja by som nebola proti 😆 Ale bez srandy... Nie, ani na množstvo mlieka a ani na malého očkovanie nemalo žiadny vplyv u nás.
@martinamatulka nie dieťaťu, ty si zmeraj teplotu...ono môžeš mať v tele nejaký zápal, iný vírus...očkovanie ako také čiastočne zníži krátkodobo imunitu a prejaví sa to, čo máš v tele....čiže ak máš skrytý zápal, môže sa prejaviť....spavosť bábätka môže byť aj počasím(ochladenie, mrholenie) alebo jednoducho zhoda náhod a niečo na neho lezie...na 99,9% to nemá žiadny súvis s tvojím očkovaním.....neočkuje sa živým vírusom....
@martinamatulka jezis kiezby 😂😂 srandujem, nie dieta spave nebolo ani po prvej ani po druhej, moje dieta nebolo spave ani po jeho ockovani, nieto po mojom