Spálená pokožka

muriel21
29. aug 2015

Maminky pomoooc...moj 3mesacny syn ma trosku cervene ci trosku spalene licka od slnka ☹ mate daky domaci recept co mu moze pomoct??? Ja krava som neratala ze budeme cely den mimo domova a krem mi nevystacil 😢

moni244
29. aug 2015

@muriel21 a si si ista, ze je to spalene? Nema to len cervene z tepla? A to ako sa da zobrat kusok kremu?

liebling98
29. aug 2015

@muriel21 natri mu líčka kalciovou masťou alebo Bepanthenom.
A neboj sa, ak si ho počas dňa natrela a nebol na priamom slnku, tak sa nič nedeje. Hlavne kľud.

muriel21
autor
29. aug 2015

@moni244 kusok znamena ze nebolo vela kremu uz len na spodku a na ten cas co som ratala mal vystacit...no neviem ci su spalene len sa mi zdaju dost cervene...a boli sme pod slnecnikom cely cas...ale ked vidim jeho bielu pokozku a tie licka je to velky kontrast..

briketa
30. aug 2015

@muriel21 najlepsie aloe

peneloppe
30. aug 2015

aloe vera, idealne ked ma rastlinu, prerazat a ponatierat, super hojive ucinky

horana
30. aug 2015

Jednoznacne Panthenol
Nam sa najviac osvedcila znacka SWISS Panthenol PREMIUM: Gél s extra vysokým obsahom D-panthenolu stimuluje a podporuje hojenie povrchových kožných problémov, upokojuje podráždenie a sčervenanie kože , aloe vera, nechtíka lekárskeho a vitamínov A, D, E a F prináša rýchlu úľavu slnkom podráždenej koži, príjemne chladí, rýchlo sa vstrebáva a je vhodný pre deti aj citlivú pokožku.

My mame vzdy doma za tubu, aj pre deti aj pre dospelych, je naozaj ucinny, deti sa nam par krat uz uplne do cervena spalili az tak ze ich bolela pokozka, a do par hodin krasne stiahnute akoby nic.