zienky poradte ako zabranit aby nasej 4-rocnej slecne nezatekali sopliky do hrdielka? nadcha ako taka mi nevadi...ale ked to steka vzdy je zahlienena cim vzdy skoncime na atb...fukat vie pekne, ale v noci co s tym? aj cez den stale sa neda ustriehnut...nahrievame lampou, chodime na slniecko....len fakt nechcem aby z kazdej nadchy kaslala a brala potom atb ☹ dakujem za kazdu radu.
@emka13 aj vam orl lekar dal nieco na tu mandlu? my sme napr takmer rok uzivali Aerius ci sa nestiahne. Nepomohlo, tak sme dali v CA vybrat. Ale na vybratie nas odporucili 3 lekari. Odvtedy nechrape, nic mu tam nekvasi a hlieny nezatekaju.
Popripade este riesit alergologa, ci nema chronicky zapal prinosovych dutin, alergiu.
Nám žiadne sirupy a ani sinupret nezabrali, tak sme kúpili inhalátor a vincentku... som s tým maximálne spokojná... a keď sú soplíky už veľmi zlé, dáme roztok Yabro, aj lekárka nás za kúpu inhalátora pochválila, nedávala ani antibiotiká pri zvýšenej teplote a soploch.
@macka23 striekame nasofan....aerius nam dala na alergo lebo mame atopicky ekzem...ale neberieme ho lebo nepomahal. proti svrbeniu berieme peritol. ona nechrape...spinka relativne v poho...az na obcasne skrabkanie ☹ nuz uvidime...zatial su len sople ale ak zasa prejde do kasla tak riesime. na alergo sme objednani o dva tyzdne dufam ze budeme dovtedy v poho ☹
@emka13 my berieme nasofan,aerius a ked zacne vyslovene,soplit,tak,sinupret a spreje na,zvlhcenie. Plus i to nahrievanie horskym,slnkom. Ale u vas by bolo lepsie asi mandlu vybrat. Nam,druha dr.povedala,ze,ona to este na,vyber,nevidi,lebo sme i my vahali,tak,uvidime,co prinesie buducnost.
mam este jedno nevyskusane riesenie od dr,co sa zaobera i alternativnou medicinou -mineral ali,mur oranzova,to nam,poradil,(dufam,ze som to z toho slabsie prefoteneho letaku dobre,precitala),len to,dostat v specializovanych predajniach,v ba na,riazanskej je,taka,lekaren. (len,mimo,ja,som,zas,brala,tie bunkove soli,je ich viac,na kostru ako taku a citila som sa lepsie). Chcem,poslat muza to kupit,len kedy si najde cas?
lebo obe,deti to potrebuju,vyskusame. Len sa treba spytat na,davkovanie kvoli veku.
Sinupret,nejaké antihistaminikum,a odsávať,aj deti čo vedia ,,smrkať" je dobré ak večer pred spaním odsať odsávačkou
@emka13 sinupret kvapky,...