Dobrý večer poprosím radu už som naozaj zúfalá
Môj ročný synček má soplik stále mu stekajú už týždeň , lekárka nám dala Sterimar s obsahom meďi... odsávam mu to s vysávačom ale nič nepomáha stále ich má viac a viac nemôže ani dýchať v noci stále plače už som naozaj zúfalá 😭
Uz moze Nasivin. Na noc ulavi, aby sa aspon vyspal. Inak sa predpisuje este fenistil na odpuch dutin a zmiernenie sopla. Treba len vydrzat. Sopel trva aj 2 tyzdne. Dieta musi spat vyvysene, takmer v sede.
@moly09 Nasivin mi davas? Po nom sa mu nejaky cas bude lepsie dychat. Potom este nasmu celkom pomaha Fenistil na odpuchnutie sliznice. Ale sopel moze trvat aj dlho, dva tyzdne kludne.
@moly09 kludne sprej nasivin olynth atd lepšie spreje ako.kvapadlo ;) spytajte si lekarni ktore moze rocne dieta..ale pozor max 7dni ;) my sme raz boli závislí 🙈takzemod tej doby 7 az8dni striekam a potom len morskú vodu..ale.malo by vam zabrat sprej ...ak nie asi aj pycon (na recept) moze.take.male
Dala som mu nasivin teraz 😏
@moly09 strekni mu na noc do nosa Nasivin nám to veľmi pomohlo. Cez deň neviem aký je starý no treba konvičkovať nos. Ked je bábo tak slaný výplach v spreji a stále odsavať ...