dobry den mozem sa opytat moja 3 a pol mesacna dcerka ma sopliky a kasli boli sm eu lekara antibiotika nemame....nevie mi niekto poradit mozem ist s nou vonku ked je tak pekne .....nema niekto skusenost .....
ano, kludne chodte von, ved nema horucky a nie je ani infekcna
no ved preto ze je pekne pocasie tak skoda ho nevyuzit a mala mi spi najdlhsie len vonku v kociari....ale z druhej stranky sa bojim aby sa jej to nezhorsilo ..... ale snad cerstvy vzduch nam len prospeje a hlavne jej .....
Ak neteplotuje, tak kludne bezte von. Na cerstvom vzduchu sa jej bude urcite lepsie dychat ako dnu, kde sa kuri.
kludne von, treba vyuzit teplu jesen? Navyse aj jej sa bude lepsie dychat, lebo vonku je chladnejsie a nie je taky suchy vzduch.
ak nema teplotu tak urcite von lepsie sa vyspi a vonku je vlhsi vzduch
Ahoj vie mi niekto poradit co mam robit mala dostala nadvhu uz pred troni tyzdnami nastiekalo jej na priedusky ako vzdy ....a uz 3 tyzden kasleme boli sme uz 3 krat u doktora brali sme injekcie aj antibiotika jolo dobre 2 dni a naspet sa nam to vratilo....isla som s nou zase k doktorovi poslal nas na rengen ukazalo nam ze ma trochu nastiekane na prieduakach a aj na ktv sme boli a ukazali ze dobre ze je to len vyrusove....ale stale ju dusi velmi skaredo a dnes mi uz aj zvysenu teplotu dostala 37.3 neviem co mam robit...a pritom ani vonku velmi nechodime max.na 1hodinu niekedy hodinu a pol lebo len vonku chce spinkat....som uz zufala nema niekto taku skusenost a zubky stale nemame ma 8 mesiace a ani pusinku mi uz nechce otvarat....ci to moze byt aj na zubky ze je zachripnuta .....dakujem za radu
Pokial ti nemá teploty jasne že môžeš ved aj tak bude v kočiku čiže ju neprefukne.kludne chod vyuzite ešte krásne počasíčko.