Prosím vás naša mala chytila asi odo mna dost silnú nadchu. Odsavame, kvapkame do nosteka a na noc sme dali aj nurofen. Horucku nema. Nadchu ma od vcera, dufam,že to čoskoro prejde. Ja len, či vás nenapada, čo by jej mohlo ešte trosku pomôcť.
Zvlhcit vzduch keď máte difuzer alebo aspoň mokrý uterák alebo látkovú plienku dať na radiátor a pravidelne vetrať
Ak ma len sople, nurofen by som nedavala ked nema teplotu. Ono to prejde, len nie za den dva. Nadalej odsavat, zvlhcovat, nebyt v prievane.
@nina296 nostek vystriekat solnym roztokom, aby sa sople uvolnili a odsat (ak su velke sople kludne zopakujte) a dat Nasivin. Sopliky vacsinou prechadzaju do 7 dni. Lieky na zrazanie teploty davajte, iba ak je teplota nad 38 stupnov alebo su bolesti. Trochu zvysena teplota je v poriadku, treba nechat imunitny system, nech sa s chorobou popasuje. Ak by sa objavil kasel zo zatekajuceho soplika, treba zvlhcovat vzduch a vypodlozit postielku, aby bola hlavicka vyssie.
@nina296 skusila by som dat rozkrajanu cibulu k posteli a mozno zvlhcovat vzduch,aspon ja som tak robila.