Soplík u 3-dňového bábätka

atomiclena
4. dec 2022

Ráno som si všimla, ze bábätku vypadla z nošteka ako keby taka chrasticka žltá, zrejme je to zasuseny soplik, keďže bábätko fúkať nosom nevie. Ako najlepšie ho zbaviť soplik? Dnes už existuje brutálne veľa odsavaciek a kadecoho a neviem si vybrať.

atomiclena
autor
4. dec 2022

Sorry malo byt napísané troj týždňové

beata_k
4. dec 2022

@atomiclena To by si pocula, ze ma sopel. Pocujes?

lorin29
4. dec 2022

@atomiclena ak treba tak najskôr morskou vodou nastriekat + odsávačka na vysávač nosko... Ale nastav si vysávač na najslabší stupeň keďže je to ešte drobec... Ta odsavacka je naozaj super

thereisabear
4. dec 2022

@atomiclena kvapneš napr. Libenar a odsaješ, najlepšia je na vysávač

atomiclena
autor
4. dec 2022

@beata_k počula, v noci a cez deň to už pocit, aj keď nie vždy v každej polohe, ale hej krochka. Tak ďakujem za typy.

deti95060810
4. dec 2022

je to malinké bábo... k lekárovi sa poradiť

simona92101
4. dec 2022

@atomiclena morska voda,kvapnut kazdy den do nosteka a staci ustna odsavacka na vycistenie nosteka.ak by sa horsilo a soplik by mal zltu farbu alebo nabral na intenzite tak k lekarovi.

beata_k
4. dec 2022

@atomiclena Nemusi sa jednat o sopel. Tak male deti nemaju dobre vyvinutu nosnu prepazku a znie to ako keby mu tam zavadzal sopel.

anavixy
4. dec 2022

Susniky nemusi mat len ked ma soplik v zmysle, ze je chore. Susnik vyberies vatovou tycinkou, prstom, podla toho ako hlboko ho ma, existuje aj specialne vyberatko 🙊 ak nema nostek upchaty alebo mu z neho netecie, tak ho zbytocne budes odsavat

deti95060810
4. dec 2022

ak má bábo 3 dni tak to ste ešte v nemocnici nie? tak sa rovno tam opýtaj čo s tým...