Soplík a kašlík u 5 - mesačnej

3. sep 2022

Zienky pls co môžem dat na sopliky a kaslik suchý u 5 mesačnej dcérky? Doktorka ma dovolenku , ide víkend takže až v pondelok sa k nej dostanem .
Ďakujem

veverickav
3. sep 2022

Ahoj, najprv zvlhci sliznicu nosa napr libenarom alebo morskou vodou pre deti, potom vytiahni sopliky, nasledne daj detsky nasivin. Urcite zvlhcuj vzduch, aby sa jej lepsie dychalo a na suchy kasel sa spytaj v lekarni co odporucaju takemu malemu babu. Ja velmi odporucam kupit inhalator a inhalovat vincentku, toto mi poradila moja Dr ked bola moja chora 1x v 3 mesiacoch.

sandra19901990
3. sep 2022

Ja porezem veľkú cibuľu a nechám pri postieľke. Ten smradik nejako ukľudňuje kašeľ.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
3. sep 2022

@veverickav ahoj ďakujem pekne . Ten inhalátor mam doma pre 4 ročného on býval večne chorý tak to vážne môžem už aj malej dávať? Normálne Vincentku napríklad jej nakus prilozit a dat dýchať?

autor
3. sep 2022

Baby ďakujem cibuľa ma nenapadla bože môj protom staršiemu to stále dávame:D hneď nakrájame dnes na spanie

veverickav
3. sep 2022

No jasne 👍 ja som sice nikdy nedavala masku ale len pridrzala ten naustok pri nose. Niekto napriklad pridrza naustok pri nose ked dieta spi... zaroven je inhalator aj veľmi dobra prevencia. My sme zacali s 3mesacnou

sandra19901990
3. sep 2022

Nemusí to byt len na spanok, kľudne aj počas dňa v miestnosti. Budete mat voňavý víkend 🙂
Kvapky do nosa sú pre deti do 1 roka. Mam 8 mesacnu a posledný mesiac nosí jej veľký brat kadečo zo skolky. Takze používame nasivin pre deti do roka. Nieco na ten kašeľ sa opýtajte v lekárni. Určite sa nieco najde na prírodnej baze pre takých drobcov 🙂 skore uzdravenie

sandra19901990
3. sep 2022

@mamula20 davam ju na poličku alebo na zem. moja 8mesacna by ju v postieľke rozniesla 😁