Ahojte mamičky,
Má/mala niektorá z vás podobnú situáciu?
Dcéra 3 roky, v sept nastúpila do škôlky predtym jasle.
Zaciatkom januára vybraté nosné mandle, mesiac bola doma.Konecne žiadne sople, oveľa lepší stav ako pred operáciou.
Problém nastal , že v škôlke učiteľka tvrdí, že má sople, doma nič, poobede po škôlke nič, v noci nič. Dnes mi ju kvôli tomu nevzala do skolky. Môže byť niečo čo jej tam škodí? Neviem si to vysvetliť.
Ďakujem.
@elizabet173 no presne ,tiež mám pocit ,že učiteľka ju prehnane pozoruje. Zajtra idem k lekárke, nech na ňu pozrie.nie je možné, že dieťa nejaví známky choroby , doma sopel nemá, všetko v poriadku a v škôlke toto. Ďakujem za reakciu.
toto je dlho diskutovana tema. A kazdy sa na to pozera zo svojho pohladu. Moja dcera mava pravidelne sople. Bola v jaslickach, teraz je v malickej triede a nikdy nebol problem. Sama sa vie vysmrkat, nekasle, nekycha. Je to proste jej fyziologia. Syn je starsi. Ten ked ma sople, viem, ze bude horsie. Jemu to prejde hned do kaslu. Po tyzdni uz ma cisty nos, ale kasle este velmi dlho. A uz mi ucitelky hovorili, ze ma suchy kasel, ze by mal byt doma. Doma nekasle, lebo pije vela caju, vela vetrame. On ma nachylenjsie priedusky, preto to uplne vycistenie trva dlho. 2 deti, 2 rozne reakcie.