Sople trvajúce už viac ako týždeň

8. okt 2024

Baby ako mám pomôcť synovi(7m) keď má sople už cez týždeň a tým pádom aj kašle lebo mu stekajú.Boli sme aj u dr dala kalciový,fenistil,Nasivin 0,01 a odsavame,ale nejdeme sa ich zbaviť.Poradte prosím vás ak máte skusenost

taktotedanie
9. okt 2024

Treba mukolytikum, solmucol napr lahsie sa mu rozpistia a vyjdu von aj morsku vodu davaj
So soplami je to niekedy na dlhy beh, len odsavajte vela

marianarem
9. okt 2024

U malych deti je bezne mat sopel dlhsie. Moj.dlho maval.2 tyzdne, potom sa zacali objavovat priebehy 10-11 dni a tento rok ako 4rocny uz mal aj nejake tyzdnove nadchy. Skusali.sme aj inhalovat, nahrievat, vsetky mozne veci z lekarne, ale nikdy da mu.ten priebeh neskratil.

larena
9. okt 2024

Presne ako píšu vyssie u malých deti je normalne že to trvá dlhsie..aj 2-3 týždne je normal

aceris
9. okt 2024

Tyzden je nic. Moja mladsia mava bezne 6tyzdnov. Lekarka nas len posle vzdy s volnopredajnymi vecami, ze nic jej nie je....treba trpezlivost. Ak to uz trva take tri tyzdne, pytala by som si vytery. Hlavne ak je dieta v kontakte s inymi detmi.

katkaseiner
9. okt 2024

mas uplne malinke dietatko, ak prijme castejsie pitie (z flasky či kojenie), vela tekutin urychli nadchu. Pri synovi to islo extremne rychlo, aj teraz ked vidim ze soplia tak zvysim príjem tekutin. Vela trpezlivosti prajem

autor
9. okt 2024

@katkaseiner malý je na um.Rata sa aj to ako tekutina?Myslím ako plnohodnotná tekutina?

katkaseiner
9. okt 2024

neporadim, aj ano aj nie...ale kedze to ma jedlo tak zrejme zje len kolko potrebuje