Dobrý deň, chcela by som sa poradiť. Mám ísť s dvojmesačnou na sono bruška. Objednali nas na osmu ráno a mudí byť malá na lačno. No myslím si že mi nevydrží tak dlho nepapať ak sa mi ored ôsmou zobudí že je hladná. Viete mi nejak poradiť čo robiť? Alebo to len nejako s ňou vydržať. Ďakujem
@luckahakelova bohužial nič len vydržať, pokiaľ má byť to sono spravené dobre, nesmie papať :( Treba sa informovať keby naposledy jej môžeš dať papať 🙂
Dakujem pekne
Aby bol zaludok takeho babatka prazdny, staci 4h... ja osobne by som si privstala a o 4tej rano babo nalozila na prsnik, nech sa aj v spanku natlaci a potom to zvladnete...
@luckahakelova my sme tiez chodili na sono s bruskom,na gastro a nam povedala ze 2 hodiny pred tym nema jest. Tak to celkom dcerka vydrzala. Neviem na ake vysetrenie konkretne idete
@luckahakelova aj my sme tak museli chodit na krv, si nacasuj a daj jej nasilu najest napr.2-3 hodiny predtym a hotovo
Dakujm Vam za rady 🙏
Nič, len vydržať. Cumlík, nosiť a pripraviť sa na rev. My sme tak mali, pred narkozou musel byť úplne nalačno, čiže len to vydrzat.Do tretej som mohla ho kojiť, potom už do ôsmej nič.Aj keď bolo ťažko, vedela som, že je to v jeho prospech, aby to mohli urobiť