Začalo to krcami v bruchu skoro ráno v pondelok. Potom následne zvracanie a následná hospitalizácia. V utorok 3x úplne riadka tmavá veľmi zapachajuca stolica, od vtedy nekakal. Zvracia stále, aj po čistej vode, už 4 deň :( Mam pocit ze to nikdy neskončí. Nedávajú mu žiadne lieky, iba infúziu (vďaka bohu za ňu) a len sa čaká ako sa to vyvinie. Už som zúfalá, 4 dní nejedol, je úplne malatny. Maminky ak ste zažili niečo podobné, kedy sa to skončilo? Hlavne to neustále zvracanie? Po trošku skúšame vodičku, vždy ju vyvráti, tak dáme pauza a po čase znovu. A stále to vyvrati, už 4 dní. Ja mam taký strach 😞
... co mam skusenosti do infuzii moj syn dostaval nieco proti zvracaniu boli sme 2krat v nemocke(uz si nepamatam co konkretne) a ziadny prijem cez usta 24 h ... bol velmi vyčerpaný...odbery by uz mali ukazat o co sa jedná 🤔
@katy084 odbery neukázali práveže nič, výsledky ma v norme
...tak snad vedia co robia...prajem skoré uzdravenie 🍀
Tak je to brušná viróza a dieťa sa s tym pasuje. Je to 3.5dna iba, telo sa dáva dokopy. Držím palce.
Určite to do víkendu prejde
Sono a rtg mu robili??
Ja som bola na jesen s 5r...dostal infuzie. Telo si musi poradit. Moj zacal v pondelok, v stvrtok sme skoncili v nemocnici, lebo tiez grcal aj lyzicku vody a bol dehydrovany. V nedelu sme sli domov.
Ja by som mu tu vodu nedavala ked stale vracia...vracanim sa len viac dehydruje ... a dostava infuzie, takze vodu dostava.
Ja by som mu tú vodu tiež nedávala, nechaj ho bez vody pár hodín, žalúdok si potrebuje oddýchnuť. Môj doma vracal aj sliny prehltnute, ale o niekoľko hodín to prešlo.
Aj ja som bola ked syn mal 1rok. Vracal stale cely den potom.mu dali infúziu a do druhého dňa mu to prešlo. Infuzia mu pomôže. Nedávali sme nic ani vodu nic len infuzia mu tiekla. Povedali mi, ze vodou mu zaludok zaťažujem. Za jeden den to ozaj prešlo
My sme boli. Syn mal vtedy 3 roky. Vracal celý deň, potom 2-3 dni hnačka, ale už bez zvracania. Jest začal tuším na štvrtý deň. Na infuzkach bol 5 dní.