Solmucol sirup

24. apr 2024

Ahojte mali ste niekto už Solmucol sirup? Ja som ho kúpila prvýkrát pre dcerku a nevedela som ze ho treba zriediť s tým práškom až potom som si všimla , aj to neviem ci som to dobre spravila, no ale teraz mam ešte pol fľašky a nechce mi už ísť neviem prečo, čo s ním spraviť mam ho už vyhodiť...nemáte s tým sirupom skúsenosti?

tinkavvv
24. apr 2024

Vsak ten prasok je vo vrchnaku. Co ti nechce ist?

lonely66
24. apr 2024

ten prášok vo vrchnáku je určený pre celý objem fľašky. kúp nový a hneď to rozrieď celé, prípadne po úhrade popros v lekárni, ak sa obávaš, že to nebudeš vedieť. potom podávaj. a asi vieš, že najneskôr 3 hodiny pred spánkom, lebo uvoľňuje hlieny...

autor
24. apr 2024

@tinkavvv píše tam že vrchnák zaskrutkovat smerom dole aby sa prášok spojil so sirupom ja som tak spravila ale až neskôr, a to neviem ci sa vôbec spojil keďže to vyzerá takto....a teraz v polke netečie

tinkavvv
24. apr 2024

Vsak to ppierove viecko zatlac dnu alebo vyber a poriadne premiesaj. A skontroluj vrchnak ci je prazdny.

slavomira236
24. apr 2024

Nabuduce kup toto.vzdy zarobis jeden prasok do pohara. Vyhoda ze nemusis vyhadzovat ked nespotrebujes cely.sirup U nas tieto praky len kupujeme. Sirup som mala len raz davno. Netrebalo tam naliat vodu a do toho prasok z vrchnaku? Uz nepamatam .

lb1984
24. apr 2024

My používame takmer stále príp striedame s Erdomedom na predpis. Dcérka má 6 rokov. Solmucol je za mňa topka vždy pomohol sú aj štúdie ze sa môže brat dlhodobo. Ak si dala len jednu dávku slobodne tu papierovú časť odstráň a tak rozmiesaj zatrasenim. Ak bolo tých dávok viac ja by som už nedávala. Spomínal sa tu prášok tal ten ja kvôli zaludku neznesiem detto ma iné NU ako sirup za mňa je ten setrnejsi....

ibrunova
24. apr 2024

Ja kupujem tie sáčky. Ak sa neminú, je to lepšie ako pol fľaše sirupu.

nevenka
24. apr 2024

Vsak to sa odtrhne taky plastovy pasik, potom zakrutis ten vrchnak, tym sa ten papier prereze a sirup pohrkas a ten prasok sa rozpusti a mas sirup...🤔.
Ak je to dieta vacsie a v pohode Ti vypije z pohara pomarancovy dzusik, tak kup tie sacky, co sa rozrabaju. Sirup davam len malickym.