Solmucol + Sinupret reakcia

30. nov 2024

Dobrý deň,
Syn má 2 týždne hustý sopel. na začiatku bolesti hrdla teplota. posledných 10 dní vlhký kašeľ so zrejme nekončiaceho soplu. Kašle len v noci alebo ráno po zobudení. U lekára sme boli na 5. deň choroby dýchanie a CRP mal v poriadku. Ten sopel sa ale stále tvorí. berie týždeň solmucol A včera som nasadila sinupret. Naposledy som podala o 16:00 spať išiel o 22.:00 a ráno o 7 obrovský kašel až sa povracal až taký kašel ešte nemal ani raz. Je možné že som spravila chybu zavedením sinupretu resp. kombináciou? Som už zúfalá z toho Že sa neustále tvorí ten sopel a následne kasel. Cez deň nonstop fukame odsávame striekame morskú vodu nenechám to stekať. Čo ešte môžem robiť.????? Náš pediater antibiotiká nepredpisuje pokiaľ sa neviem čo musí stáť.

biglovemom
30. nov 2024

Nie nema to s tym nic ,tieto voľnopredajne gebuziny su aj tak vyhodené peniaze…
je zahlieneny je to bezne ze sa pozvracia dieta.Doma drž vlhko, hlavne pri spaní, nic mentolové to dráždi.
čerstvý vzduch mojej velmi pomáha,nos fukas,neboj bude dobre. ☺️

ibrunova
30. nov 2024

Nič zlé si neskombinovala.

nynia
30. nov 2024

Je to normálne, ja to mám rozdelené horné dýchacie cesty sinupret, dolné solmucol a bežne ich kombinujem.

anketkarka
30. nov 2024

Na noc by som mu dala niečo iné ako Solmucol čo tlmí kašeľ. Tiež sa mi dieťa z tejto kombinácie pozvracacalo od hlienov. Viac som mu Solmucol nedala so sinupretom. Nechcem riskovať a sú aj iné doplnky.

taktotedanie
30. nov 2024

Nemala by si kombinovat 2 mukolytika naraz tak malemu dietatu, dospeleho odrovna
Viem ze chces pomoct ale co je vela to je vela a dieta si nepredavkuj lebo ho ty chces vyliecit cim skor
Pridaj antihistaminikum
Na vecer tussin alebo nieco podobne

ibrunova
30. nov 2024

@taktotedanie mne to tak kázali v lekárni, najpr Sinupret a potom Solmucol pridať. A nekombinovať s liekmi na zastavenie kašľa.