Solmucol + Sinupret

6. máj 2022

Ahojte, je mozne davat solmucol a sinupret spolu, samozrejme s casovym odstupom?
Dakujem

nikdenikto
6. máj 2022

Dávam spolu vždy, a bez časového rozostupu...

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
6. máj 2022

@nikdenikto
@lubka261 dakujem. Zbehnem kupit este sinupret

1angelika
6. máj 2022

ja tiež bez časového odstupu, to ma ani nenapadlo riešiť....mal by byť odstup?

autor
6. máj 2022

@1angelika neviem. Ja ani vitaminy nekombinujem. Okrec C vitaminu 😆
A medzi liekmi sa snazim tiez dodrzovat odstup. Jedine calciovy dam z niecim 🤷‍♀️
Ale dobre vediet, ze pri tomto sa nemusi

laura164
6. máj 2022

Ja spolu nedávam, raz som si ich nasadila spolu a mala som hrozne búšenie srdca a na odpadnutie, tak nedávam spolu ani dcére

vojkri
6. máj 2022

Solmucol.aj sinupret maju ten isty ucinok -rozpustaju hlieny. Solmucol je sam o sebe dost silny podporuje vykasliavanie, sinupret je prirodny takze dobra vec (nam nie vzdy stacil skor som davala pri soplikoch). Treba vyskusat ale obe naraz podla mna nie. Bud jedno alebo druhe

lenka2710
6. máj 2022

Ja som akurát bolo v stredu s malým a tiež som dávala sinupret, mal sople a dr mi povedala, nech radšej zmením na solmucol, že ma zostrene dýchanie, asi mu to postekalo
Ono to ma rovnaký účinok, len sinupret je prírodný, naraz by som to nedávala
Ja dávam momentálne solmucol, kalobu a na noc fenistil

autor
6. máj 2022

@lenka2710 ano aj ja davam solmucol od utorka a na noc fenistil. Ale nevidim zlepsenie 🤷‍♀️ Dnes som volala s dr.a dohodli sme sa ze uvidime do pondelku. Len na toto som sa zabudla spytat 🤨

veronicka1901
6. máj 2022

Ja nekombinujem. Keď treba len zriedit sople, tak Sinupret, keď je prítomný aj kašeľ, tak Solmucol.

lenka2710
6. máj 2022

A dávaš sáčky ci sirup?? Mne povedali v lekárni, že sirup ešte viac dieťa zahlienuje 🤷‍♀️

autor
6. máj 2022

@lenka2710 sirup. Maly ma dva roky. Sacky by mi nevypil. Uz teraz je to boj jak hovado 😂🙉
A pritom ten solmucol je taky dobry 🤷‍♀️
On ho berie na odporucanie pediatricky. Ma hlienovity kasel a zatekajuce sople 🙄 uplna radost. Starsi syn (9) nieco dovliekol, ten ide teraz konecne po 2t do skoly. Ale ten skoncil na atb. Tak som zvedava, ci maly do pondelku sa polepsi. Asi vymenim solmucol za sinupret

lenka2710
7. máj 2022

Ja mu to natiahnem do striekačky a tak mu to dám, tiež ma dva roky ale posledne dva dni mi to pekne z pohára vypije