Ahojte-Stretli ste sa niektorá s terminom ,,giggle incontinence,,? alebo po slovensky- smiechova inkontinencia- cize pomocenie dietata pocas smiechu? Nejde o cvrknutie, ale o normalne pomocenie 😔 vyzera to tak, ze tym trpi moja dcera- uz sa jej to stalo 3-4 krat, ze sa neustriehla a pocas hry a smiechu s kamaratkami to proste pustila...boli sme aj u urologa, ten vylucil fyziologicku vadu, a povedal mi o tejto dg- vraj sa to nijak nelieci, ze vraj dieta sa z toho dostane, vyrastie..... v slovenskom vyhladavaci som nic nenasla, co sa mi zda cudne, ze nikto s tym asi problem nema, v angl. googli su o tom stranky popisane. Budem rada ak sa mi niekto s podobnym problemom ozve, lebo zacinam sa obavat, ze ju to bude sprevadzat... 😒
prave sme prišli domov s touto diagnozou a dostali sme lieky mictonetten má to brat 3mesiace a vraj by to malo prestat vraj je to hyperaktivny mechur pri sťiahnutí svalou pri smiechu. Dcéra ma 5,5roka a stale to neprestalo a mne bolo povedane že môže a nemusí z toho vyrasť a tie tabletky vraj ukludnia mechur lebo ona je už vo veku ked sa za to hanbí.
ani neviem lebo ich prestala brat vybrala len jedno balenie potom mala zapal močovych ciest sa vysadili a už sme ich nezačali brat ale nemava s tym problem čo je vačšia to sa musi začat velmi rehotat a uteka na wc nepočura sa už....takže asi fakt z toho vyrasie...
Snad ano, a drzim palceky ;)
@slnecnica27 dobrý deň. Prosím vás, ako je dcerka na tom? Kedy vám to prešlo? A prešlo to samé? Syn 8 r. si pri smiechu často ucvrkne. Niekedy len trošičku, inokedy viac. Ďakujem za odpoveď.
Ahoj, na MK vznikla
Poradňa o inkontinencii........Pani
MUDr. Monika Nováková je odborníčka, ktorá poradí https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...
Stymto si neporadite ... 😀