Smiechová inkontinencia. Má niekto podobný problém?

slnecnica27
7. júl 2011

Ahojte-Stretli ste sa niektorá s terminom ,,giggle incontinence,,? alebo po slovensky- smiechova inkontinencia- cize pomocenie dietata pocas smiechu? Nejde o cvrknutie, ale o normalne pomocenie 😔 vyzera to tak, ze tym trpi moja dcera- uz sa jej to stalo 3-4 krat, ze sa neustriehla a pocas hry a smiechu s kamaratkami to proste pustila...boli sme aj u urologa, ten vylucil fyziologicku vadu, a povedal mi o tejto dg- vraj sa to nijak nelieci, ze vraj dieta sa z toho dostane, vyrastie..... v slovenskom vyhladavaci som nic nenasla, co sa mi zda cudne, ze nikto s tym asi problem nema, v angl. googli su o tom stranky popisane. Budem rada ak sa mi niekto s podobnym problemom ozve, lebo zacinam sa obavat, ze ju to bude sprevadzat... 😒

sabina744
21. feb 2016

Stymto si neporadite ... 😀

leannn25
19. apr 2016

prave sme prišli domov s touto diagnozou a dostali sme lieky mictonetten má to brat 3mesiace a vraj by to malo prestat vraj je to hyperaktivny mechur pri sťiahnutí svalou pri smiechu. Dcéra ma 5,5roka a stale to neprestalo a mne bolo povedane že môže a nemusí z toho vyrasť a tie tabletky vraj ukludnia mechur lebo ona je už vo veku ked sa za to hanbí.

kati159
24. júl 2017

@leannn25 A pomohli tie tabletky ?

leannn25
25. júl 2017

ani neviem lebo ich prestala brat vybrala len jedno balenie potom mala zapal močovych ciest sa vysadili a už sme ich nezačali brat ale nemava s tym problem čo je vačšia to sa musi začat velmi rehotat a uteka na wc nepočura sa už....takže asi fakt z toho vyrasie...

kati159
25. júl 2017

Snad ano, a drzim palceky ;)

lubkabb
28. jan 2021

@slnecnica27 dobrý deň. Prosím vás, ako je dcerka na tom? Kedy vám to prešlo? A prešlo to samé? Syn 8 r. si pri smiechu často ucvrkne. Niekedy len trošičku, inokedy viac. Ďakujem za odpoveď.

lubbie
11. mar 2021

@lubkabb My máme to isté, môj má 9 rokov. Boli ste s tým niekde? Ďakujem za odpoveď. Lub

somtoja22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
xxxxxnnnnn
2. sep 2021

Ahoj, na MK vznikla
Poradňa o inkontinencii........Pani
MUDr. Monika Nováková je odborníčka, ktorá poradí https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...