Ahojte, syn má od včera horúčky cez 38°C, snažíme sa ich všelijako zrážať, dostal aj antibiotiká. V noci to bolo dosť intenzívne, v jeden moment sme sa zobudili na to, že sa nahlas smeje. Má ledva 5 mesiacov a smial sa nám doteraz presne jeden krát aj to nie tak intenzívne, normálne sa schuti rehotal. Ja neviem, nemôže to znamenať že mu teplota spôsobila nejaké halucinácie alebo niečo, nejaké kŕče ktoré by sa takto prejavili smiechom? Je to prvá vážnejšia choroba s ktorou sme sa stretli a bojím sa o neho. Všakže len zbytočne stresujem a nič mu nebude?
neviem, mne sa dieta v noci obcas smeje zo spanku aj bez horucky...
Pokial nemal nad 40 a pokial je cez den ok, tak by som to asi nespajala s horuckou. Skor sa mu nieco snivalo. 🙂
babatka sa bezne smeju, alebo nejako zaskeria zo sna 🙂
Ďakujem za ukľudnenie všetkým 😊 viete ja som sa už nevedela dočkať kedy sa nám synček začne konečne smiať ale keď to takto v noci prišlo z ničoho nič a zrazu teplota 39 tak som sa zľakla že sa mu niečo stalo v hlavičke z tej teploty. Ale je asi teda viac pravdepodobné že len tvrdšie zaspal a v sne si vystrájal svoje 😁 ďakujem ešte raz
Podľa mna sa mu niečo snívalo 🙂)) ale úplne ti rozumiem aj mna by to vyplašilo . Dávaj liečbu ako máte nastavenú a uvidis prajem skoro veľa zdravicka