Slzenie očka u dvojročnej

rira
25. dec 2021

Pekný večer chcem sa opýtať mám 2 ročnú dcéru 2 krát sme boli na preplach dnes som sú všimla,že malej opäť slzi ocko🙈keď sme boli druhý krát primárka nám povedala,že keď sa to zopakuje budú jej musieť robiť zákrok cez nos 🙈ma niekto skúsenosť ? Ďakujem

ukulela
25. dec 2021

@rira nepomaha ani hned ocuflash a masirovat?

rira
autor
25. dec 2021

@ukulela nemasirovala som lebo
Ani prvý krát ani druhý krát to nepomohlo

janinah
25. dec 2021

@rira pozri,či si masirovala správne

https://www.youtube.com/watch?v=_35-cRRlu68

treba to ešte skúšať

rira
autor
26. dec 2021

@janinah nám to nepomôže lebo že je to vrodené

cikyta
26. dec 2021

@rira Aj nám tak slzilo. Najprv bol preplach, neskôr si vymysleli alergiu a napokon sa v 4 rokoch zistilo, že potrebuje okuliare.

rira
autor
26. dec 2021

@janinah začala som masírovať vyteká jej hnis z toho

janinah
26. dec 2021

@rira pokračujte

janinah
26. dec 2021

@rira v Tom linku je nakreslené anatómia.ak "prebijete" tu úzku časť v nose.tak máte vyhraté

janinah
26. dec 2021

@cikyta oko s len refrakcnou chybou( potreba okuliarov) neslzi

cikyta
26. dec 2021

@janinah Tak neviem. Nepomohlo nič. Až keď začala v 4 rokoch nosiť okuliare, tak to prešlo. Jak keby uťal.

cikyta
26. dec 2021

@rira Každopádne držím palce, nech sa vám čím skôr polepší. 🙂 Ja som iba vlastnú skúsenosť písala. Vôbec to neznamená, že máte to isté 😉

rira
autor
26. dec 2021

@cikyta ďakujem

ukulela
26. dec 2021

@rira ak tecie, tak dobre. A urcite kvapkaj aj kvapky. Nepomohli by aj teplejsie obklady, aby sa ten hnis pohol, ci staci to teplo ruk? @janinah?

rira
autor
27. dec 2021

@ukulela masírujem aj kvapkám a chvalabohu je lepšie

janinah
27. dec 2021

@ukulela obklady sa nedávaju,nejde o teplo rúk,ale o uvolnenie slzných ciest tlakom

ukulela
27. dec 2021

@janinah jasne. Ja len ze ci teplo nejako nevie pomoct... ale my sme tiez len masirovali.... to mi len napadlo.