Ahojte,chcem sa opýtať dcéra berie 3 deň antibiotiká už je jej lepšie bez teploty má angínu,ale sme v Bulharsku na dovolenke.Viem že sa nesmie na slnko a to ani večer v tieni nemôže keď je už v poriadku? Myslíte že jej tým poškodim ak aspoň na chvíľu pôjde pozrieť more?
@zuzanaete googlim a nič tam nepíšu skončí môželieko a citrusy pýtala som sa v lekárni tak vraj na slnko nie,ale ráno a vecerno dnbufr v pohode trošku ma svetlo môže na e? Neviem preto nsanty pýtam ešte sme meochoreli na dovolenke
Vsetky atb zozenies aj u nas, akurat sa inak volaju. Zakaz chodit na slnko plati len u niektorych druhov, ako sa uvadza v komentaroch vyssie, napriek tomu vacsinou lekari a mozno aj farmaceuti zakazuju pobyt na slnku celkovo. Kozna rekacia pri pobyte na slnku hrozi v podstate takmer pri akomkolvek lieku, ale ked to nie je atb z niektorych uvedenych, tak vyslovene zakazane to nie je. Samozrejme netreba to prehanat, ale urcite moze ist von, aj cez den (cez obed by nemali byt vonku ani zdrave deti vlastne) patricne natreta, s pokryvkou hlavy.. Pokial by to bolo atb z uvedenych skupin, tak tam sa treba slnku vyhybat a chodit von max neskor vecer v tieni (pokial sa bavime o odhalenej pokozke).🍀
@keyla38 cefpodoxime
@keyla38 super to som nenašla vďaka🥰
Nechodenie na slnko neplati pre vsetky antibiotika. Vygoogli si tie, co berie.