Sliny u dieťaťa

26. okt 2022

Cauky.Nieviete mi prosím niekto poradiť?Moje dieťa cez deň dosť slince.Ja si myslím že to môže byť zo zubov. Nakoľko mu ešte chýbajú posledné horné stoličky. Ale... Svokra je iného názoru že to môže mať aj iný dôvod.Stretli ste sa stým niekto? Velmi pekne Vám ďakujem.

telusikk
26. okt 2022

aký iný dôvod by to mohlo mať? deti slintajú rozhodne viac, keď im rastú zuby, podľa mňa na tom nie je nič divné. akú teóriu má tvoja svokra? :D to by ma akože veľmi zaujímalo.

autor
26. okt 2022

@telusikk Ani podľa mňa nieje na tom nič zvláštne. Poznám deti v jeho veku a slincu rozhodne viac.Teoria mojej svokry je :Že buď ma "žabu". Ale je to nejaká choroba.

autor
26. okt 2022

Alebo *

werony_n
26. okt 2022

Moja mala slintala tak, že musela nosiť vkuse podbradník aj teraz ma občas obdobie, že slinta viac a nikdy mi ani nenapadlo hľadať za tým niečo iné.

brezza
26. okt 2022

Male deti slintaju. Niektore viac. Moj tiez nosil podbradnik vkuse az do jedneho roka. Ak je to ale slintanie masivne, tak to moze byt aj choroba. Mladsi mal slintacku a ten slintal viac ako bernardin. To vy si ale spoznala lebo vtedy su usta plne aft a dieta neje, nepije.

viestta
26. okt 2022

Slintacka sa u nás nevyskytuje, ak by malo žabu, tak ma aj iné príznaky ako nadmerné slinenie. Však nech svokrusa prezradí diagnózu mladej, neskusenej neveste.

autor
26. okt 2022

@viestta toto iste som jej aj povedala.

brezza
27. okt 2022

@viestta moj mal v auguste. A v rodine medzi deckami viaceri. Je to pomerne bezne medzi malymi detmi.

viestta
27. okt 2022

@brezza ale určite to nebola slintacka. To je úplne iná choroba.

martina2309
27. okt 2022

@brezza prosím ťa a nevieš, či to je vždy spojené aj s nejakými problémami v ústach? Moja ma rok a pol a stále sa strašne slinta, niekedy sa len zasmejeme z toho, ale niekedy sa fakt zamýšľam ci to nemôže byť nejaký problém. Ona ale nemáva žiadne problémy, že by ju niečo bolelo.

brezza
27. okt 2022

@viestta tak pojdem povedat asi lekarke nech vrati diplom. A to mi to potvrdila najskor zastupujuca a potom nasa. A este aj so slovami, ze co stresujem u malych deti je to bezne. Maly mal aj tri dni 40°C horucky. Skus pogooglit slintacka u babatiek a najdes kopec clankov.

brezza
27. okt 2022

@martina2309 spytaj sa lekarky na poradni, ale podla mna ked len slinta tak by som v tom problem nevidela. Mozno len ide nejaky zub. Do tych dvoch rokov ide stale nejaky von.

viestta
27. okt 2022

@brezza slintacka bábätiek je stomatitida. Áno, vola sa to slintacka ale to nie je ta, o ktorej píšem ja.

martina2309
27. okt 2022

@brezza ďakujem, už som an pogooglila, tak to nebude mať určite to. Zrejme je ti fakt len zubkami.

brezza
27. okt 2022

@viestta ano stomatitida. Ty si myslela co?