ahojte baby od utorka mame teploty cez 38 a odvedy berieme cedrox 250 antibiotika ale teplotujeme stale a dnes sme boli znova u lekarky ktora nam potvrdila ze maly ma slintacku dala nam taky fialovy roztok na potieranie ide oto ze malo teraz papa ani necudo ked ho bolia cele ustocka a anechce ani pit co ma desi viac lebo aby nebol dehydrovany dr.som to povedala ale povedala ze to bude ok ze to trva max tyzden ide dalej oto ze na toto ochorenie niesu ziadne atb.boze ja sa o neho tak staram snazim sa a hele co nas postihne samozrejme nedavno estelen zacal chodit do skolky a nedavno sa nam stal uraz spadol a udrel si hlavicku skoncili sme na rtg vysetreniach aj ct hlavky ale co lezal par hodin v nemocnici tak zjavne to mohol chytit tam mali ste uz niektora taketo ochorenie slintavku s vasimi detmi???uz som nespala ani nepamatam som unavena nic sa mi nechce a este maly stale place ze ho to boli nevladzem
liečbu si vygoogluj,nám najlepšie pomohol Tandum verde,je tam síce,že až od 6rokov,ale ja som dávala 4ročnému,mali sme aj iné liečidlá,ale všetko ho štípalo v pusinke,,a je tu už o tom popísané,pohľadaj si v starších temach