ahojte baby.prosim vas nemate niektora skusenost.mala ma bolesti bruska,chvilku place chvilku nie ma 3roky...ked jej skusam brusko stazuje sa ze ju picha dole v pravo...teraz neviem ci to moze byt slepak alebo to ma gynekologicky povod.ma aj vystipaju susulu a mierny opuch.v lekarni mi poradili canesten krem....teraz neviem ci mam ist na tu pohotovost.
http://najmama.aktuality.sk/clanok/230326/ako-s... skus pozriet, pri cikani nema problem? Nestazuje si?
no mne sa aj zda ze tam pistala ked cikala,u nas na myjave su na pohotovosti totalne nezodpovedny,,,chcem ist do trencina...je to cca 40km ale srat nato....len aby bola mala v poriadnu
@barbara088 nepodcenit a ist, radsej zbytocne ako neskoro. Bolest bruska je zradna hlavne u malych deticiek. Tiez sme mali podozrenie a ficali sme. Zobrali krvicku, pozrel chirurg a s kudom sme isli domov, ze to je "len" viroza.
určite choďte na pohotovosť,my sme tak šli len "pre istotu" a do 12 hodín už bol aj operovaný...
ona bola teraz chora a este aj ATB ale tu susula ma citlivu ked som jej davala ten canesten asi sa jej troska ulavilo,uz sa potom nechytala
Pokial sa stazuje, tak radsej ist ako pisu baby. To s tou pohotovostou je aj u nas nic moc a hlavne ked ide clovek neskoro vecer resp nad ranom ked ,, sluzbuju,, dakde na posteli a nie a nie sa ich dockat..:/
ja by som sla na pohotovost... pred mesiacom som riesila tiez bolesti brucha, ale u mna...bolo to take vselijake, ani ma nejak nepichalo, len ma hrozne bolelo..ako keby mi dal niekto do neho bejzbalkov... obvodacka ma odbila, ze si mam kupit hylak a ze je to viroza...lenze bolesti neprestavali, tak som sla na pohotovost, tam ma odbili, ze co tam robim, ked som iba 5 tyzdnov po porode...ze vsak ma moze boliet vsetko...tak sa na nich divam, ci to ako myslia vazne...nakoniec ma poslali na zenske...tam ma preklepol a spravil sono, ale nic nezistili, odtial som sla na chirurgiu, vzali mi krv, a kym som bola na komplet sono brucha, mali vysledky, vysoke crp a leukocyty, to uz vedeli, ze je to zapal poriadny niekde...a sono potvrdilo, ze mam hnisave lozisko okolo slepeho creva... chceli si ma tam nechat, ale kedze to nebolo vraj az take akutne, a aj tak by som bola na pozorovani a brala atb, a mala bola chora a hrozilo, ze bude tiez musiet do nemocnice... a nechceli ma prijat s nou...tak som podpisala papier, ze idem domov...hlasila sa kazdy den na chirurgii...lenze na 4 den vyskocili teploty nad 38, tak som sla hned rovno na prijem...a skoncilo to operaciou brucha, zapalom pobrusnice a otravou krvi a vyvedenym drenom na 9 dni, odkial stale vytekal hnis... takze ja uz by som to nepodcenila... a radsej sla... slepak nie je sranda... a u moze mat od 2 do 20 cm a moze byt ulozeny a zapleteny hociktorym smerom...takze nemusi boliet a pichat len vpravo dole... tolko moja vlastna skusenost...
@barbara088 ťažko povedať z tvojho opisu o čom ide
na tvojom mieste by som ale šla na pohotovosť, trošku zveličila situáciu, nech sa pozrú na ten slepák
nie je to sranda, zapálené slepé črevo...