ahojte maminy, chcem sa opytat ake mate skusenosti s touto chorobou, my sme ju zistili iba vcera, uz ked bol vyhadzany na ritke a na tvari a doktorka nam dala len trapnu masticku, tak sa chcem spytat ze ake mate skusenosti, a ako dlho pretrvavaju tie strasne chrasty, chudak vyzera ako nejaky frankestain.dakujem pekne za aku kolvek odpoved a radu.
@legatka ahoj ja som to mala ked som mala 16 rokov chytila som to v praci... tiez mi dala mast tabletky a brala mi z toho vzorky.. zostali mi mensie jazvicky ale nevidno ich velmi
a mozem sa spytaqt winner kolko mala dcerka rokov? a ake antibiotika brala? bo mna vsetci presviedcaju ze tabletky netreba, bo maly ma 20mesiacov
U nas to bolo v ms, viem od ostatnych rodicov, ktorych deti mali chrasty, ze dostali fucidin mast a kupali sa v hypermangane a bolo to ucinne a pomerne rychlo sa to liecilo
Syn si doniesol zo školky - chvalabohu mam na "telefone" homeopatku a tá nam odporučila homeo Mercurius solubilis 200ch+koloidne striebro na omývanie. Ustáli sme to bez antibiotik, trvalo to asi týžden a pol.
dakujem pekne za ifnosky, uz mame antibiotika bohuzial, lebo sa nam rapidne pohorsilo od vcera, takze snad zaberu.drzte palce a este raz dakujem za nazory vzdy je lepsie mat viac moznosti. 😉
@nasatina prosím vás a aké ste mali užívanie toho mercurius? Ďakujem!
ahoj moj maly mal na tvaricke dostal mast bactroban pozor teraz na hygienu ruk nam ta mast pomohla
je mozne zvladnut stafylokoka bez antibiotik iba s mastickou? Nie je to bakteria ktora proste koluje v tele?
Ahojte,zvladli sme ju pod dohladom nasej homeo,poslali sme foto....je to vysoke riedenie,velmi ucinne,ale uprimne ....uz si nepamatam,ako casto som ho podavala.....s rezervou,mam taky pocit ze obden jednu globulku.
Dcera mala na tvari. Dostali sme mast, antibiotika a harmancekove obklady. Ostali jej cervene flaky, ale po case zmizli aj tie.