Ahojte, dcera 9 mesiacov, reaguje na meno, otoci sa, ked sa nu zavolam, pozoruje predmety, ale ked ju krmin v stolicke tak na mna nechce pozerat… ani ked sa dam blizsie neopatuje mi pohlad, len ked som trochu dalej. Mam strach, ze sa mi takto vyhyba… je nejaka mamicka ktora mala podobnu skusenost ? Alebo stretli ste sa s niecim talym ?
@pribinak ale ja nechcem aby hodiny na mna pozerala… ked ju krmin v stolicke tak odvracia zrak naprikLad… verim len ze sa to zlepsi 🙏
A s tym suhlasim, fakt mi hrabe asi, vsade same tabulky co ma dieta robit a porovnavania 🤭
Ale prečo chceš aby na teba pozerala ? Vidí tá 24/7 proste si už opozerana
Jasne že pozerá všade inde
@pribinak no ona tak reaguje aj na cudzich praveze.. ale ked som dalej tak krasne udeziava ocny kontakt 🙂
Však sleduje kam ideš alebo čo ideš robiť
A nepotrebuje okuliare? Mozno vidi rozmazane na kratko. Tak hladi do dialky. Spomen pediatricke. Synovec mal tiez okuliare od 1 roka.
@pribinak jasnee, to hned, aj ked na ni zavolam tak sa otoci a pozera na mna 🙂 ale blizsie sa nepozera ked som pri nej…
@zuzinka888 aha to mi nenapadlo
To je nejaká móda teraz, že všetky matky sa snažia za každú cenu na svojich zdravých deťoch hľadať priznaky autizmu? Má 9 mesiacov.. môj 1 a pol ročný syn sa na mňa nepozerá pri kŕmení, prečo by sa mal?
Dobrý deň. Ako ste prosím dopadli a dcérkou ? Zlepšilo sa to ?
@keppy11 dobry den, tesne pred rokom, zacala naozaj vsetko robit 🙏 ocny kontakt, hranie, zdielanie pohladu atd atd 🙂 ale do toho roka to bolo naozaj velmi velmi slabe a hodnotim to aj spatne 🙂 takze dajte jej asi cas 😊 mne sa zrazu zmenilo dieta zo dna na den 🙂 zacala vsetko naraz robit
Čo zaujímavé by mala na tebe vidieť? Svet okolo je zaujímavejší a krajší ako ty
To už všetkým matkám fakt hrabe? Ale úplne hrabe??
Koľko by mala na teba pozerať aby si bola spokojná?