Ahojte dievčatá! 🙂
Chcem vás pekne poprosiť o radu. Máme s manžílkom polročnú bábiku a zdá sa nám, že zle prospieva 😢 . Nechce dlho papať mliečko, aj prikrmujeme, no stále nemá ani šesť kíl. Pani lekárka vraví, že je to v poriadku, no mne sa to nezdá. Okrem toho máva občas aj zelenú mazľavú stolicu ☹ . Ale väčinou kaká pekne. Z čoho to môže byť? Ďakujem
Poradiť sa s iným lekárom?
Inak par krat sme mali aj mi zelenu stolicu ale samo to preslo ani neviem ako, probiotika si neskusala? Napriklad ProBiofix ? vyborne su.
Vsak ked ma zelene a mazlave kako, naber ho do skumavky a zanes pediaticke nech to da na rozbor do labaku, zistia ci tam je nieco nenatravene alebo co
Ake mlieko pije?
Vaha nie je az taka podstatna, podstatny je psychomotoricky stav a vyvoj dietata, moj krpec mal v roku ledva 8kg, ale uz chodil, synovec mal takmer 12 a este ani nestal na nozickach
Ďakujem krásne za rady, dievčatá. Nebýva to často, no občas je kako výrazne zelené. Vyskúšam tie probiotiká, ak to pretrvá a nezmizne, zanesiem vzorku kakov pani lekárke.
Mliecko papame, nevydrzi vsak byt prisata dlho. Mne sa aj zapalujú cicíky, tak aj prikrmujeme Nutrilonom.
@dasenka84 pri Nutrilone je normalne ze je zelena stolica, ale mazlava s primesou hlienu by nemala byt, ale to ty tazko zistis okom. Zober stolicu na vysetrenie.
@dasenka84 prsniky sa ti zapaluju preto,ze mala je nespravne prisata a menej vytiahne,na tvojom mieste vyhladam pomoc laktacnej poradkyne,ktora ti poradi ako sa ma mala spravne prisat,tym padom vytiahne spravne viac mlieka a tebe sa nebudu zapalovat prsniky a mala by zmiznut aj zelena stolica,ktora ale nie je skodliva,je to uplne nprmalny jav.... 😉
Kocky, dakujem pekne za rady. Ak sa to nezlepsi, naozaj sa skusim obratit na odbornicku.
Co sa tyka malickej, budem ju sledovat. Snad je to len z toho Nutrilonu.
Navstivit ineho pediatra a detsku gastroenterologiu. Neviem s kadial si, ale su aj sukromne kliniky ako napr. v Nitre, staci tam zavolat a spytat sa.