Slabé prospievanie a zelená stolica

dasenka84
15. dec 2014

Ahojte dievčatá! 🙂
Chcem vás pekne poprosiť o radu. Máme s manžílkom polročnú bábiku a zdá sa nám, že zle prospieva 😢 . Nechce dlho papať mliečko, aj prikrmujeme, no stále nemá ani šesť kíl. Pani lekárka vraví, že je to v poriadku, no mne sa to nezdá. Okrem toho máva občas aj zelenú mazľavú stolicu ☹ . Ale väčinou kaká pekne. Z čoho to môže byť? Ďakujem

pslahorova
15. dec 2014

Navstivit ineho pediatra a detsku gastroenterologiu. Neviem s kadial si, ale su aj sukromne kliniky ako napr. v Nitre, staci tam zavolat a spytat sa.

natalym
15. dec 2014

Poradiť sa s iným lekárom?

pslahorova
15. dec 2014

Inak par krat sme mali aj mi zelenu stolicu ale samo to preslo ani neviem ako, probiotika si neskusala? Napriklad ProBiofix ? vyborne su.

pribinak
15. dec 2014

Vsak ked ma zelene a mazlave kako, naber ho do skumavky a zanes pediaticke nech to da na rozbor do labaku, zistia ci tam je nieco nenatravene alebo co
Ake mlieko pije?
Vaha nie je az taka podstatna, podstatny je psychomotoricky stav a vyvoj dietata, moj krpec mal v roku ledva 8kg, ale uz chodil, synovec mal takmer 12 a este ani nestal na nozickach

dasenka84
autor
15. dec 2014

Ďakujem krásne za rady, dievčatá. Nebýva to často, no občas je kako výrazne zelené. Vyskúšam tie probiotiká, ak to pretrvá a nezmizne, zanesiem vzorku kakov pani lekárke.
Mliecko papame, nevydrzi vsak byt prisata dlho. Mne sa aj zapalujú cicíky, tak aj prikrmujeme Nutrilonom.

denisafono
15. dec 2014

@dasenka84 pri Nutrilone je normalne ze je zelena stolica, ale mazlava s primesou hlienu by nemala byt, ale to ty tazko zistis okom. Zober stolicu na vysetrenie.

bajana
15. dec 2014

@dasenka84 aka bola porodna vaha? Koľko priberie za mesiac? Uz je prikrmy? Občasna zelena stolica moze súvisieť aj s tvojou stravou...

saska.t
15. dec 2014

@dasenka84 prsniky sa ti zapaluju preto,ze mala je nespravne prisata a menej vytiahne,na tvojom mieste vyhladam pomoc laktacnej poradkyne,ktora ti poradi ako sa ma mala spravne prisat,tym padom vytiahne spravne viac mlieka a tebe sa nebudu zapalovat prsniky a mala by zmiznut aj zelena stolica,ktora ale nie je skodliva,je to uplne nprmalny jav.... 😉

dasenka84
autor
16. dec 2014

Kocky, dakujem pekne za rady. Ak sa to nezlepsi, naozaj sa skusim obratit na odbornicku.
Co sa tyka malickej, budem ju sledovat. Snad je to len z toho Nutrilonu.