Slabá imunita

danuta1414
11. jan 2015

Syn má slabú imunitu, často samu opakujú zápaly hrdla. Na Vianoce prišli príbuzní, ktorí mali choré deti a zase to od nich dostal. Týždeň užíval antibiotiká, potom bol jeden deň v pohode a zase sa mu to vrátilo. Najmä ráno vykašliava hnedasté hlieny. Zajtra teda nanovo k lekárke. Ale čo potom? Stále má byť na liekoch?

miskatomy
11. jan 2015

@danuta1414 a keby ste mu skusili dat nieco na podporu imunityco by mu ju zvysilo lebo brat antibiotika ziadna vyhra.Urcite by bolo fajn vyskusat nejake kolostrum alebo aj ine ak by ste mali zaujem kludne napiste

siska53
11. jan 2015

@danuta1414 A co tak navstivit imunoalergologa?
Na imunitu bud kolostrum alebo imunoglukan,vela ovocia,zeleniny,pobyt vonku za kazdeho pocasia.

mamazem
24. jan 2015

Ak sa jedná predovšetkým o zápaly hrdla, podporte mu prírodnými liečivami obličky, tie sú zodpovedné za stav hrdla. Odporúčam predovšetkým RENOL, s tým máme najlepšie výsledky. Užívať predovšetkým počas zimy, vtedy sú obličky prirodzene oslabené. Do hrdla GREPOFIT SPREJ - prírodné antibiotikum z grepových jadierok. Nájdete u nás na mamazem aj so skúnosťami a radami.

ahojcek
25. jan 2015

Popros pediatričku, aby malému skontrolovala ASLO. My sme ho mali privysoké, chalani brali penicilínový sirup cca 3 mesiace.
Keď chalani ochorejú, nasadzujem im vyššie dávky celaskonu - u nás zaberajú.