Ahojte baby. Máte niektorá s tým skúsenosť ? Moja dcérka 5mes má takéto škvrny v zadu na hlavičke. Ku koženej ideme až 7.09.2021. tak chcem vedieť,či s tým nemáte niektorá skúsenosti. Ďakujem
uhryznuté od bociana sa to volá - hod si to do googlu. je to neskodne a samo to zmizne. má to vela detí
@ivanusko dcerka to mala od narodenia,tvrdili mi ze od tlakov pri porode.boli sme aj u koznej,postupne sa jej to straca.
Napíš do skupiny Zdravotníci na MK.
@simona92101 tiež mi to povedali dcéra mala tak isto na zátylku aj nad okom a medzi obočím zmizlo všetko, ale niektoré až v 6 r.ked plakala ešte cervensie
@ivanusko
aj moje deti to mali,vymizlo to aj na koznej sme s tym boli a nic vazne,zmizne to.
Syn to mal od narodenia, samo to vymizlo po cca roku, nikde som tým nebola, pediater zhodnotil ze je to normálne a ma to takmer každé dieťatko.
Moji obaja mali presne taketo presne na tom mieste, rastom vymizlo
Aj môj syn to mal, nemohlo to byť z tlakov pri pôrode, lebo rodila som cisárskym. Už si nepamätám, kedy a ako dlho to mal, lebo už má 10 rokov 😃, ale zmizlo to samé od seba.
Moja(6mes.) to tiež ma dokrorka vravela ze nemám riešiť že to nič nie je tak neviem...
Moja dcéra to takisto mala od pôrodu
Ďakujem baby za odpovede 😊
@ivanusko nemá to od potu? náš zvykol mať fľaky keď sa spoti v spánku,ale potom to zmyzne