Skúsenosti so Spirabelom

dannisimo
27. apr 2022

Máte prosím vás niekto skúsenosti so Spirabelom?
Môjmu synovi ho podávam každý deň raz denne .
Berieme ho od októbra minulého roka, diagnostikovali nám histaminovu intoleranciu.
S počiatku sme nemali problémy žiadne .
Ale v poslednej dobe pozorujem ako je zo všetkého nervózny,nemá chuť robiť nič,a dokonca býva agresívnym.
Prv som si myslela že prvou príčinou prečo sa dieťa tak chová že má v sebe vzdor a nechuť počúvať moje príkazy a atď.
No dňom čo dňom sa to prejavuje viac a viac a ja neviem už ako to mám brať .
Máte nejaké skúsenosti na tento liek .?
Ďakujem ❤️

danusskaaa
27. apr 2022

@dannisimo ja ho beriem na alergiu a teda ani jeden príznak, čo si napísala- neevidujem. Nemyslím, že tieto popísané priznaky treba hneď pripisovať spirabelu..?

dadis
27. apr 2022

@dannisimo Dcera brala niekolko rokov a ziadny vplyv na naladu, ani v zmysle utlmenia ani agresie

medulienka81
27. apr 2022

@dannisimo môj syn ho berie dlho, ale nič zvláštne som si nevšimla. Lenivosť ma v povahe

lucia_b23
27. apr 2022

@dannisimo moja dcera ho berie takisto od jesene a nema ziadne problemy ani zmeny

armica152
27. apr 2022

Môj syn ho takisto berie už roky, a žiadne problémy nemáme.., tiež máme aj HIT

ja_nika
27. apr 2022

@dannisimo brala som ho tiez..mala som da sa povedat rovnake neziaduce ucinky ako tvoj syn..doktorka mi ho vysadila..a od vcera beriem iny liek..

scila
27. apr 2022

@dannisimo syn ho berie, je nervózny a nič sa mu nechce, ale to bolo aj predtým 🤔

dannisimo
autor
28. apr 2022

@ja_nika dá sa povedať že dlho už berie ten liek a preto?

novaly
17. júl 2023

@dannisimo dobrý deň. chcem sa opýtať, či sa vám to časom zmenilo. tiež mi to berie 2 ročný syn a až po vašom príspevku som si uvedomila, že tiež je agresívny voči bratovi. ale pripisovala som to žiarlivosti. tak teraz neviem.

bacoolka
20. okt 2023

@novaly my tiež berieme spirabel v kombinacii so staloralom a tiez mame poslednu dobu obdobie agresivneho spravania a nepokoja :( asi na tom nieco bude… v pribalovom letaku je to neziaduci ucinom pozorovany pri detoch